#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum écht iets voor jou.


#Acne   

16 FEITEN & FABELS OVER ACNE

Er wordt heel veel verteld en geschreven over acne. Wat is waar en wat is niet waar? Hoogste tijd om in deze blog een paar feiten en fabels voor je op een rij te zetten.


#Acne   

ACNE & VOEDING: WAT IS GOED VOOR JE EN WAT KUN JE BETER LATEN STAAN?

Als je last hebt van acne, dan kan het eten van bepaalde voedingsmiddelen een positief óf juist een negatief effect hebben op je huid. Wat is goed voor je en wat kun je beter laten staan?


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Healthyfoodhealthyskin   

HOMEMADE KIP KERRIE

Als foodie struin ik continu Instagram af op zoek naar nieuwe lekkere gezonde recepten. Dit recept voor homemade kip kerrie vond ik op @foodilovenl en ik deel het op mijn beurt weer heel graag met jou...


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.


#Huidverzorging   

DERMALOGICA ULTRACALMING DUO, EEN MUST VOOR JE GEVOELIGE HUID

Wie heeft er in de winter geen last van een droge gevoelige huid of loopt rond met een rode neus? Dermalogica's UltraCalming Duo is dé oplossing. Deze 2 krachtpatsers verzachten je klachten en brenge...


#Healthyfoodhealthyskin   

STAMPPOT VAN ZOETE AARDAPPEL MET KIP EN HÜTTENKÄSE

Vanavond barst hier in het zuiden het carnavalsgeweld los. Alle reden om fervente carnavalsvierders te trakteren op een gezonde stamppot van zoete aardappel met kip en hüttenkäse. Deze puree zorgt n...


#Healthyfoodhealthyskin   

HET LEKKERSTE RECEPT VOOR AZIATISCHE NOODLE SOEP (RAMEN)

Deze rijk gevulde ramen (ofwel Aziatische noodle soep) is té lekker voor woorden. Een echte opkikker, boordevol smaken en gezonde ingrediënten. Maak ‘m dit weekend nog!


#Healthyfoodhealthyskin   

ZUURKOOLSTAMPPOT MET ZOETE AARDAPPEL EN ANANAS

Ik ben dol op stampot in de winter. Deze zuurkoolstampot met zoete aardappel is één van mijn gezonde winterse favorieten.


#Healthyfoodhealthyskin   

QUESADILLA MET SPINAZIE, RODE UI, PIJNBOOMPITJES EN GEITENKAAS

In deze blog trakteer ik je op een heerlijk recept voor quesadilla met spinazie, rode ui, pijnboompitjes en geitenkaas. Lekker als lunch, maar wat mij betreft ook ideaal als avondeten…


#Huidverzorging   

THE PERFECT PARTY SKIN, ZO DOE JE DAT!

Met de feestdagen voor de deur wil jij natuurlijk op je allermooist voor de dag komen. Daarom heb ik mijn 5 tips voor 'the perfect party skin' voor je op een rij gezet. Zo kom jij stralend voor de dag...


#Healthyfoodhealthyskin   

SLANK BLIJVEN IN DECEMBER?! 10 TIPS.

Hoe kom je slank de feestweken door? Gewoon genieten van alle lekkers en niet (of nauwelijk) aankomen; met deze 10 tips gaat je dat lukken.


#Huidverzorging   

5 TIPS OM JE HUID WINTERKLAAR TE MAKEN

​Het is weliswaar officieel nog geen winter, toch is het al goed fris. Vooral ’s ochtends. Alle reden om je eraan te herinneren, dat je nu extra aandacht moet besteden aan je huid.


#Healthyfoodhealthyskin   

GRUWELIJK LEKKERE GRANOLA BARS

I love granola. Maar ja, íedere dag granola als ontbijt wordt ook saai. Afwisseling is het toverwoord, dus toen ik dit recept voor granola bars tegenkwam, móest ik dat gewoon proberen.


#Huidverzorging   

STRESS POSITIVE EYE LIFT: JE ZIET ER DIRECT FRISSER EN STRALEND UIT

Of je nu wel of geen stress hebt, Dermalogica’s Stress Positive Eye Lift is een heerlijk intensief leave on oogmasker, waardoor je er direct frisser, stralend en wakker(der) uitziet.


#Healthyfoodhealthyskin   

ZELF (SUIKERVRIJE) PEPERNOTEN MAKEN: ZO DOE JE DAT!

Nu Sinterklaas in het land is, trakteer ik je op een recept voor gezonde pepernoten. Suikervrij smikkelen, wat wil je nog meer?


#Healthyfoodhealthyskin   

DE 1E ASTRID IS UIT!

Vers van de pers: mijn allereerste mini-magazine, speciaal voor jou! In dit unieke bewaarexemplaar, waar ik echt wel beretrots op ben, trakteer ik je op mijn eerste serie favoriete recepten. Eén voor...


#Huidverzorging   

SKIN BASICS: 3 BASISTIPS VOOR EEN GEZONDE HUID

In deze blog verklap ik je drie basistips voor een gezonde huid. Doe er vooral je voordeel mee!


#Huidverzorging   

LACHRIMPELTJES ZIJN NIET OM TE LACHEN: ZET EEN STREEP DOOR LIPLIJNTJES

Met de nieuwe Nightly Lip Treatment van Dermalogica zet je een streep door lachrimpeltjes rondom je lippen terwijl je slaapt. Een must-have voor mooie lippen!


#Huidverzorging   

10 DO’S & DONT’S VOOR DE MOOISTE LIPPEN OM TE ZOENEN

In deze blog verklap ik hoe je ‘kissable lips’ krijgt. Tien do’s en dont’s voor de mooiste lippen om te zoenen. Want je lippen vragen ook om verzorging!


#Acne   

DE ZON IS EEN VALSE VRIEND VOOR JE HUID ÉN VOOR ACNE

In deze blog leg ik je uit waarom de zon een valse vriend voor je huid is; vooral als je last hebt van acne! Lees snel verder als je wilt weten waarom.


#Healthyfoodhealthyskin   

BANAAN PINDAKAASIJS: IN EEN HANDOMDRAAI KLAAR

Nu de zon zo heerlijk schijnt, trakteer ik je in deze blog met alle liefde op het recept voor dit overheerlijke banaan pindakaasijs. Smullen!


#Healthyfoodhealthyskin   

GEZONDE FRAPPUCCINO

Deze zelf gemaakte frappuccino met banaan is een gezonde lekkernij op een warme zomerse dag. Heerlijk fris en verslavend lekker...


#Acne   

9 TIPS TEGEN ACNE

Wist je dat je zelf ook van alles kunt doen om acne te voorkomen of te beperken? Doe je voordeel met deze 9 praktische tips tegen acne.


#Acne   

HOE ONTSTAAT ACNE?

Hoe ontstaat acne? Als je dat weet, begrijp je ook wat je zelf kunt doen om nieuwe mee-eters en puistjes te voorkomen. In deze blog leg ik het uit + 9 tips!


#Acne   

IK BEN GESPECIALISEERD ACNE-THERAPEUT!

Ik ben geslaagd voor het examen acne-therapie, YEAH! Deze specialisatie was een pittige, maar ik heb het diploma op zak. Me very happy!


#Huidverzorging   

6 TIPS OM JE HUID TE BESCHERMEN TEGEN LUCHTVERVUILING

Luchtvervuiling is killing voor je huid. Het allerergste: het veroorzaakt (versnelde) huidveroudering. Hoe komt dit en wat vooral: wat kun je ertegen doen?


#Huidverzorging   

DAILY SUPERFOLIANT BESCHERMT TEGEN SCHADELIJKE EFFECTEN VAN MILIEUVERVUILING

Hoe bescherm je je huid iedere dag opnieuw tegen de schadelijke effecten van milieuvervuiling? Met de nieuwe Dermalogica Daily Superfoliant! Check it out.


#Healthyfoodhealthyskin   

POMPOENSOEP: EEN BOOST VOOR JE IMMUUNSYSTEEM

Deze pompoensoep geeft niet alleen een boost aan je immuunsysteem, hij is ook nog eens (super)lekker!


#Huidverzorging   

NIEUW: DERMALOGICA PHYTO REPLENISH OIL VOOR EEN STRALENDE GLANS EN EEN GEZONDE FRISSE HUID

In deze blog lees je alles over Dermalogica's Phyto Replenish Oil. Een revolutionaire treatment-olie die je huid versterkt, hydrateert, beschermt én een prachtige stralende gezonde glans geeft.


#Huidverzorging   

ALLEEN REINIGEN MET WATER VERGROOT DE KANS OP ONZUIVERHEDEN

Wist je dat de kans groot is dat je, ook al was je je gezicht iedere dag, rondloopt met een vieze gezichtshuid? Hier lees je alles over goed reinigen!


#Huidverzorging   

HAAL HET MAXIMALE UIT JE GEZICHTSMASKER: 9 TIPS

In deze blog trakteer ik je op 9 tips om het maximale uit je gezichtsmasker te halen. Als je deze tips toepast, ervaar je gegarandeerd maximaal resultaat.


#Huidverzorging   

6 REDENEN OM VAKER GEZICHTSMASKERS TE GEBRUIKEN

Gezichtsmaskers: noodzaak of pure verwennerij? In deze blog geef ik je zes goede redenen om een masker te gebruiken en dan mag jij zelf het antwoord geven op deze vraag.


#Healthyfoodhealthyskin   

POWERONTBIJT MET GRANAATAPPEL, BANAAN, NOOTJES EN LIJNZAAD

De perfecte oplossing voor drukke dagen is dit powerontbijt, wat je ook heel goed als lunch kunt eten of in noodgevallen zelfs als diner. I love it!


#Huidverzorging   

DIY-SPRAY TAN: TANNING SPRAY VAN MARC INBANE

Dit is dé must have deze zomer (en misschien ook wel de rest van het jaar): de fantastische natural tanning spray van Marc Inbane. De beste DIY-spray tan die je maar kunt bedenken. Natuurlijk heb ik ...


#Huidverzorging   

HOUTSKOOL VOOR JE HUID? JA, HOUTSKOOL!

Ontdek alles over Dermalogica's Charcoal Rescue Masque; een nieuw houtskoolmasker dat je huid bijzonder diep zuivert en dat helpt om nieuwe onzuiverheden te voorkomen.


#Huidverzorging   

GEVOELIG TYPJE? DIT ZIJN 5 OORZAKEN VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

Jeuk, roodheid, schilfers, een branderig gevoel, snel geïrriteerd: allemaal symptomen van een gevoelige huid. Hoe komt dat? In deze blog leg ik je uit wat de 5 belangrijkste oorzaken zijn voor een ge...


#Huidverzorging   

IONACTIVE SYSTEM: DE NIEUWE POWER TREATMENT VOOR JE HUID

IonActive System is een nieuwe power treatment voor je huid, die huidverbetering op het hoogste niveau mogelijk maakt. Je leest er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

INSMEREN MET SPF IN DE AUTO TEGEN UVA-STRALING? JA!

Wist je dat de zijruit van je auto meer UVA-straling doorlaat dan de voorruit? En dat je daardoor een groot risico loopt? Lees er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

PRIME(R) TIME MET DE NIEUWSTE HYDRABLUR PRIMER

De nieuwste Hydrablur Primer van Dermalogica is de perfecte primer als je last hebt van een droge of gedehydrateerde huid. Check mijn blog voor alle info's.


#Huidverzorging   

HOE ZIT HET MET SPF EN VITAMINE D TANKEN?

Belangrijk om te weten: als je smeert met SPF staat dit de aanmaak van vitamine D door je huid NIET in de weg! Je leest er alles over in mijn blog.


#Healthyfoodhealthyskin   

KWARKBOLLEN UIT DE OVEN

Het hoeft niet altijd oudjaar te zijn om oliebollen te eten. Van deze yummie kwarkbollen kun je gewoon het hele jaar door genieten. Snel naar 't recept!


#Lifestyle   

DE GROTE SCHOONMAAK: BEGIN KLEIN!

In deze gastblog van Jackie Rademakers lees je alles over het geheim van De Grote Schoonmaak en hoe je dit praktisch aanpakt. Je mag klein beginnen!


#Lifestyle   

KUNST IN DE SALON!

Me so happy! Ik heb straks een echte Schroeten aan de muur. Kunst in de salon, hoe gaaf is dat?! Hier lees je hoe snel dat was geregeld.


#Healthyfoodhealthyskin   

SLANKE MOUSSAKA

Met deze slanke moussaka gaat de zon schijnen, daarvoor hoef je niet in Griekenland te vertoeven. Hier vind je het recept voor deze heerlijke ovenschotel.


#Healthyfoodhealthyskin   

TÉ LEKKER EN SUPERSNEL KLAAR: BANANENBROOD MET APPELMOES

Dit is echt een té lekker recept: bananenbrood met appelmoes. Hiermee wordt ontbijten een echt feestje. Snel naar het recept!


#Lifestyle   

IK BEN GEEN JANUARI-TRUTJE

Hoe wordt gezond eten gewoon een gezonde levensstijl waar je geen moeite meer voor hoeft te doen? Hier lees je hoe ik dat voor elkaar heb gekregen.


#Healthyfoodhealthyskin   

RECEPT VOOR GEZONDE CAKE

Dit is een toprecept voor gezonde cake; boordevol gezonde ingrediënten en in een handomdraai klaar. Piece of cake! Snel naar het recept.


#Healthyfoodhealthyskin   

VETTE VIS: GEGRILDE ZALMMOOT MET AARDAPPELSALADE EN SPINAZIE

Als ik kies voor vis, dan alleen vette vis. Vette vis is een ‘superfood’, omdat die de meeste voedingsstoffen bevat. Hier vind je 'n lekker zalmrecept!


#Acne   

NIEUW IN DE CLEAR START-FAMILIE: SKIN SOOTHING HYDRATING LOTION

De Dermalogica huidverzorgingslijn voor tieners, Clear Start, is uitgebreid met een te gek nieuw product: de Skin Soothing Hydrating Lotion. Check it out!


#Acne   

SPECIALE HUIDVERZORGING VOOR TIENERS (MET PUISTJES)

Help, ik heb een puber (met puistjes)! Lees hier meer over huidverzorging voor tieners en hoe je je dochter of zoon helpt in de strijd tegen puistjes.


#Huidverzorging   

MASSEREN MET ADDITIVES: (ONT)SPANNING EN SENSATIE

De Dermalogica additives zijn binnen! Met deze mixen o.b.v. essentiële en therapeutische oliën kan ik jouw massage extra personaliseren. Lees snel meer!


#Lifestyle   

ZÓ KRIJG JE MEER ENERGIE!

Er zijn veel mensen die in deze tijd van het jaar last hebben van een dipje. Daar kun je wat aan doen. Deze vijf tips zorgen voor meer energie.


#Lifestyle   

MOST HUNTED: GA VOOR EEN BEESTACHTIG GOEDE LOOK!

Ken jij de kleding van MOST HUNTED al? Nee?! Dan wordt 't hoogste tijd dat je dit kleine brutale modemerk leert kennen! Je leest er alles over in deze blog.


#Lifestyle   

WAT IS JOUW TALENT?

Wat is jouw talent? Heb je ooit over die vraag nagedacht? Ik niet. Tot voor kort tijdens de workshop 'Ontdek je talent!'. Hoe dat was, lees je in dee blog.


#Huidverzorging   

OVERNIGHT RETINOL REPAIR: EEN WARE KRACHTPATSER!

Overnight Retinol Repair is een sensationeel gloednieuw product in de AGE Smart lijn van Dermalogica. Een ware krachtpatser! In deze blog lees je waarom.


#Huidverzorging   

HYDRATEREN KUN JE LEREN! 7 TIPS.

"Wat kan ik doen om te vermijden dat mijn huid uitdroogt?" Dat is soms best een lastige vraag en daarom heb ik 7 tips voor je, want hydrateren kun je leren!


#Huidverzorging   

DE 4 BELANGRIJKSTE FAKTOREN DIE DEHYDRATATIE VEROORZAKEN

Hoe ontstaat een vochtarme huid? Ontdek wat de 4 belangrijkste factoren zijn die dehydratatie veroorzaken.


#Huidverzorging   

HEB IK EEN DROGE HUID OF EEN VOCHTARME HUID?

"Ik heb een droge huid." Ik hoor dit vaak, maar een droge huid is niet hetzelfde als een vochtarme of gedehydrateerde huid. Hier lees je wat 't verschil is.


#Huidverzorging   

SOPHIE IN DE KREUKELS #2 – GOED REINIGEN EN SPF IS DE BASIS VOOR EEN GEZONDE HUID

Geïnspireerd door Sophie In De Kreukels verklap ik je in deze blog wat het geheim is voor een mooie gezonde huid.


#Huidverzorging   

SOPHIE IN DE KREUKELS #1 – IK VIND EEN RIMPEL MOOI!

Trending topic van dit moment dankzij ‘Sophie In De Kreukels’: botox en fillers, wel of niet? Ik ben 't met Sophie eens; een rimpel is mooi!


#Lifestyle   

PROJECT AFVALLEN #4: THE FINAL COUNTDOWN

Het grote aftellen is begonnen… nog 2 dagen en dan is het zover: 45! Benieuwd of het me gelukt is om 5 kilo minder te wegen? Je leest het in deze laatste blog over mijn project afvallen.


#Huidverzorging   

VIVA LAS VEGAS, VIVA DERMALOGICA!

Het Dermalogica Congres in Las Vegas afgelopen zomer was één groot inspirerend feest. Wat dat mij heeft gedaan, lees je in deze blog.


#Healthyfoodhealthyskin   

JE BENT WAT JE EET

In deze gastblog van Angelika Peerbooms lees je hoe je in 5 stappen met gezonde voeding een gezonde(re) huid krijgt. Immers: je bent wat je eet!


#Acne   

HELP, PUISTJES!

Last van puistjes? Geen zorgen, Dermalogica heeft een fantastisch nieuw product gelanceerd: Breakout Control. Hier lees je alles over dit wondermiddel.


#Lifestyle   

PROJECT AFVALLEN #3: DE DRUK STIJGT

Bekentenis: de eerste 2 kilo verliezen was écht niet makkelijk. In deze blog verklap ik het geheim van een gevulde koelkast en mijn receptenschriftje.


#Lifestyle   

PROJECT AFVALLEN, DEZE APP ZORGT VOOR DE JUISTE MINDSET

Project afvallen: nog 85 dagen en 3 kilo te gaan… Yes, de eerste 2 kilo zijn eraf! En dat heb ik vooral te danken aan deze gratis app...


#Lifestyle   

NIEMAND IS PERFECT!

"Niemand is perfect!" Dat zegt Angelika Peerbooms in haar gastblog over haar huid. Angelika gaat als eerste 'met de wangen bloot' in onze serie gastblogs.


#Lifestyle   

IK VAL GEEN GRAM AF. WAT IS MIJN BLINDE VLEK?

Ik leef gezond en val geen gram af. Wat is mijn blinde vlek? In deze blog vertel ik je hoe ik dankzij MadamPuur antwoord kreeg op deze vraag. Ai!


#Huidverzorging   

INVLOED VAN ZON OP JE HUID: 5 BELANGRIJKE WEETJES

We weten allemaal dat de zon zorgt voor flinke schade aan je huid. In deze blog aandacht voor de de invloed van zon op je huid en wat jij hiertegen kunt doen.


#Healthyfoodhealthyskin   

YUMMIE EENPERSOONS APPELKWARKTAARTJE!

Goddelijk als ontbijt of lunch, dit eenpersoons appelkwarktaartje! Inmiddels ben ik verslaafd. Hier vind je het recept!


#Healthyfoodhealthyskin   

GEVULDE PORTOBELLO OP EEN BEDJE VAN RUCOLA

Door zijn forse afmeting is de portobello bij uitstek geschikt om te vullen. Bijvoorbeeld met prei, verse kruiden en kip, zoals in dit recept. Smullen!


#Healthyfoodhealthyskin   

KOOLHYDRAATARM CHOCOLADETAARTJE ALS YUMMIE ONTBIJT

Dit chocoladetaartje is het lekkerste ontbijt aller tijden en ook nog koolhydraatarm én heel snel klaar. Met dit chocoladetaartje kan je dat niet meer stuk.


#Huidverzorging   

DE BESTE PRODUCTEN MET SPF

Ga nooit de deur uit zonder beschermingsfactor op je huid. Daarom geef ik je in deze blog een lijstje met de beste producten met SPF.


#Huidverzorging   

DE BESTE HUIDBESCHERMING TIJDENS DE WINTERSPORT

De zon tijdens de wintersport is veel gevaarlijker dan de zomerzon; de beste huidbescherming tijdens de wintersport is daarom 'n absolute must!


#Huidverzorging   

MINERALE OLIE EN SD ALCOHOL: INGREDIËNTEN DIE JE BETER KUNT MIJDEN

Lees deze blog en je begrijpt waarom je minerale olie en SD alcohol níet in je gezichtsverzorgingsproducten wilt tegenkomen! Twee boosdoeners voor je huid.


#Huidverzorging   

MIRCOZONE TREATMENT: EEN SNELLE OPPEPPER VOOR JE HUID

Dermalogica MicroZone Treatment: 'n superboost voor je huid! In 30 min. wordt 'n specifieke zone in je gezicht intensief onder handen genomen. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

EXFOLIËREN, HOE VAAK, WANNEER EN WANNEER NIET?

Als je je huid exfolieert, voelt hij lekker zacht en glad. Maar pas op: te veel exfoliëren is niet zonder risico. Exfoliëren, hoe vaak? Je leest het hier.


#Huidverzorging   

WAT IS EXFOLIËREN EIGENLIJK?

Exfoliëren, een term die je steeds vaker hoort en leest. Maar wat is exfoliëren nou eigenlijk precies en wat doet het voor jouw huid? Je leest het hier.


#Healthyfoodhealthyskin   

TRIFLE MET ROOD FRUIT

Zin in een zomers, luchtig dessert met lekker veel vers fruit? Ik trakteer je in deze blog op het recept voor trifle met rood fruit.


#Healthyfoodhealthyskin   

AVOCADEAUTJE: GUACAMOLE

Avocado is supergezond dankzij de vele voedingsstoffen, vezels & gezonde vetten. Vaker eten dus: te beginnen met dit lekkere & snelle recept voor guacamole.


#Healthyfoodhealthyskin   

AVOCADO: GEHEIM RECEPT VOOR EEN GEZONDE HUID

Avocado’s zijn supergezond en 'n wondermiddel voor je huid. Ik heb in deze blog de belangrijkste weetjes over avocado voor je op een rij gezet.


#Huidverzorging   

EERSTE HULP BIJ ZONNEBRAND

Is zonnebrand wel zo onschuldig als we willen geloven en bovenal: wat is verbranding precies? Je leest het hier, inclusief tips voor eerste hulp bij zonnebrand.


#Huidverzorging   

EERSTE HULP BIJ ZONNEBRAND

Is zonnebrand wel zo onschuldig als we willen geloven en bovenal: wat is verbranding precies? Je leest het hier, inclusief tips voor eerste hulp bij zonnebrand.


#Huidverzorging   

TIPS VOOR JE HUIDVERZORGING OP VAKANTIE AAN ZEE

Heb jij een heerlijke strandvakantie in het vooruitzicht? Dan doe je voordeel met deze tips voor jouw huidverzorging op vakantie aan zee.


#Huidverzorging   

TIPS VOOR JE GEZICHTSVERZORGING OP REIS

Hoe verzorg je je huid het beste als je onderweg of op vakantie bent? In deze blog vind je mijn tips voor de beste gezichtsverzorging op reis.


#Healthyfoodhealthyskin   

GEGRILDE FOREL MET TOMAAT EN TIJM

Wat is er leuker dan bbq’en met vrienden? Ik ga ervoor! Jij ook? Hier mijn makkelijke en lekkere recept voor gegrilde forel.


#Healthyfoodhealthyskin   

SALADE VAN RODE BIETJES MET GEITENKAAS EN PISTACHENOOTJES

Een frisse salade van rode bietjes, spinazie, pistachenootjes en geitenkaas. Een overheerlijke toplunch. Maar ook ideaal als maaltijdsalade als je een dagje zonder vlees hebt gepland.


 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl