5 TIPS OM JE HUID WINTERKLAAR TE MAKEN

#Huidverzorging   

​Het is weliswaar officieel nog geen winter, toch is het al goed fris. Vooral ’s ochtends. Alle reden om je eraan te herinneren, dat je nu extra aandacht moet besteden aan je huid.


Mijn 5 tips om je huid winterklaar te maken:


1. Een mooie huid straalt van binnenuit. Eet daarom gezond en gevarieerd. Met name in de koude maanden van het jaar heeft je huid (net zoals je lichaam) extra behoefte aan gezonde vetten (vis!), vers fruit, wintergroenten en noten.


2Exfolieer (scrub) regelmatig om dode huidcellen te verwijden. Hiermee stimuleer je de celvernieuwing. Het resultaat: een frisse, gezonde en stralende huid. Als je iedere dag wilt exfoliëren of scrubben, wat zeker is aan te raden, gebruik dan wel een uiterst ‘zacht’ product!


3. Warm douchen is funest voor de vochtarme of droge huid. Douche daarom niet te warm en ook niet te lang. Smeer je huid na het douchen lekker in met een ‘rijke’ verzorgende crème. Tip: smeer je zo snel mogelijk na het douchen in, want als je huid nog warm is, staan je poriën wijd(er) open. De verzorgende crème of lotion trekt dan veel beter in.


4. Vergeet je lippen niet! Je lippen kunnen in de winter erg droog aanvoelen; er kunnen zelfs scheurtjes ontstaan of velletjes. Dit komt door de wisselende temperaturen, waaraan je steeds wordt blootgesteld. En de centrale verwarming binnen doet er nog een schepje bovenop. Scrub je lippen daarom regelmatig. Dit kan bijvoorbeeld ook met een beetje kristalsuiker. Smeer ze daarna in met een zachte balsem, zodat ze kunnen herstellen en tegelijkertijd worden beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Overigens, een fantastisch product voor je lippen is Dermalogica’s Nightly Lip Treatment. Deze rijke formule helpt bij een maximale vochtopname gedurende de nacht, op het moment dat ze toch al in de herstelmodus staan. Daardoor sta je ’s ochtends op met zachte(re) en volle(re) lippen. Het resultaat op langere termijn: verticale lijntjes en lachrimpeltjes verminderen.


5. Een gezonde winterhuid schreeuwt om extra vocht. Gebruik daarom extra hydraterende (vochtinbrengende en –herstellende) crèmes en/of serums.


Veel succes met mijn tips!
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum écht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorieën

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl