DIY-SPRAY TAN: TANNING SPRAY VAN MARC INBANE

#Huidverzorging   

Dit is dé must have deze zomer (en misschien ook wel de rest van het jaar): de fantastische natural tanning spray van Marc Inbane. De beste DIY-spray tan die je maar kunt bedenken. Natuurlijk heb ik het eerst zelf geprobeerd en ik verzeker je: het is SUPER!

 

De natural tanning spray van Marc Inbane is heel eenvoudig zelf aan te brengen en het zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus géén worteleffect. :-) Droogt snel en zonder vlekken. Zonder schadelijke UV-stralen van de zon of zonnebank tover je een prachtig vakantiekleurtje op je gezicht en lichaam, dat vijf dagen lang houdt!

Wat mij betreft een absolute aanrader en uiteraard bij Advance Beauty verkrijgbaar, evenals de speciale Marc Inbane glove.


Leuke anekdote over het ontstaan van Marc Inbane

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtend op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel het verschil op tussen de uitstraling en houding van de vertrekkende en van terugkerende reizigers. De thuiskomers zagen er stralend, gebruind en gezond uit en dit had overduidelijk een positieve invloed op hun houding.


Helaas is het door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land lastig om zo'n vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen...


En zo ontstond het idee voor de natural tanning spray: een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben. INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en op 21 april 2012 was MARC INBANE geboren! Sindsdien staat hun natural tanning spray steevast in de top 5 van meest begeerde en verkochte tanning sprays. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder aloë vera en ginkgo. Het is geschikt voor alle huidtypes en het hele lichaam.


DIY - ideaal in combinatie met de speciale glove

Hoe ga je te werk? Spray gelijkmatig de natural tanning spray over de hele oppervlakte van de glove en wrijf met vloeiende, korte bewegingen over je huid. De spray trekt vervolgens mooi en egaal in de huid en zorgt voor een prachtig gebruinde teint.

De Marc Inbane glove voelt zijdezacht en comfortabel aan, heeft een sterke vezel en laat géén pluizen achter. Daarnaast is de glove gemaakt van duurzaam materiaal en voorzien van een handige ophanglus. Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Je kunt de handschoen wassen op 30°C (gebruik alleen geen wasverzachter en niet drogen in de droger!).


Hebben? Bel of app me even als je langs wilt komen om jouw Marc Inbane tanning spray te scoren!
T +31 (0) 62 15 47 340
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum écht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorieën

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl