ACNE-THERAPIE

GUN JIJ JOUW TIENER EEN GEZONDE
SCHONE HUID ZONDER ACNE? IK BEN
GEDIPLOMEERD ACNE-THERAPEUT EN
IK KAN JULLIE HIERBIJ HELPEN! VOOR
DE BESTE PROFESSIONELE ACNE-
THERAPIE IN WEERT MOET JE BIJ MIJ
ZIJN.
 

 

 

Iedere tiener droomt van een gave gladde huid. Logisch! Maar juist op de leeftijd dat de hormonen door je lijf jagen, zijn mee-eters en puistjes je grootste vijand. Geen zorgen, er is iets aan te doen. Hoe vroeger je hiermee begint, hoe beter het resultaat. Beperk de schade aan je huid en start op tijd met de juiste acne-behandeling.


Iedere mee-eter is het begin van acne…

70 tot 95% van alle pubers in de leeftijd van 15 tot 18 jaar heeft last van acne ofwel jeugdpuistjes. Wij kunnen onze tieners het leed van (meer of minder) puistjes helaas niet besparen, maar we kunnen er wél voor zorgen dat ze leren wat ze wel en niet moeten doen. Hoe ze hun huid goed moeten verzorgen. Want iedere verstopping, in de vorm van een mee-eter, is al het begin van acne én kan leiden tot een litteken.


Voorkom littekens

Hoe vroeger je start met de behandeling van acne, hoe beter het resultaat en hoe minder de kans op huidschade en acne-littekens.

 

Je kunt zelf een heleboel doen om te voorkomen dat mee-eters ontstaan of uitgroeien tot puistjes. Maar gun je jouw tiener écht een schone huid zonder acne en zonder littekens, dan sta ik als gediplomeerd acne-therapeut klaar om jullie te helpen. 

Een schone gezonde huid zonder acne begint bij Advance Beauty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn acne-therapie wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed. Ik sta officieel geregistreerd als acne-therapeut bij de ANBOS (de beroepsvereniging voor schoonheidsspecialistes). Dat betekent dat mijn acne-behandelingen (volledig of gedeeltelijk) worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

 

Op de website van ANBOS vind je de actuele lijst van zorgverzekeraars die acne-behandelingen vergoeden. Komt jouw zorgverzekeraar niet in deze lijst voor of twijfel je, neem dan contact op met je zorgverzekeraar of controleer je polisvoorwaarden.

 

Na de acne-behandeling krijg je van mij een factuur, die je zelf moet indienen bij je zorgverzekeraar.

 

Advance Beauty is aangesloten bij ANBOS & SKIN register en staat geregistreerd bij Vektis:
AGB-code salon 89054051
AGB-code zorgverlener 89100506

Advance Beauty is enigszins streng wat betreft het nakomen van afspraken. Je kunt tot 24 uur van tevoren afzeggen. Verschijn je zonder afmelding niet op de afgesproken datum, dan wordt de gemiste behandeling in rekening gebracht.

LET’S DO ACNE-THERAPIE TOGETHER

Acne is een lastig huidprobleem. Daarom heb je de hulp nodig van een acne-specialist, want dat is de enige manier om acne echt onder controle te krijgen.

Maar… ik kan en ik ga je ook geen gouden bergen beloven. Ik kan acne niet genezen, maar ik kan wél helpen om de acne onder controle te krijgen en te houden.


De duur van de therapie is afhankelijk van de mate en ernst waarin jouw tiener last heeft van comedonen en jeugdpuistjes. Dankzij mijn resultaatgerichte aanpak kunnen we de acne in de meeste gevallen in drie tot zes maanden onder controle krijgen.


Voorkom schade en littekens en start zo vroeg mogelijk met de behandeling van acne; maak nu een afspraak. Je mag me ook gerust bellen met ál je vragen over mijn acnetherapie en het specifieke puistjesprobleem van jouw zoon of dochter. Ik verheug me erop van je te horen.
 

WAAROM IS ADVANCE BEAUTY
HET BESTE ADRES
VOOR PROFESSIONELE ACNE-THERAPIE?


Je bent bij mij verzekerd van een EERLIJK ADVIES en het best mogelijke resultaat.


Ik zal nooit iets ADVISEREN wat jouw tiener niet nodig heeft, zo zit ik nou eenmaal niet in elkaar.


Ik ben GEDIPLOMEERD ACNE-THERAPEUT, dus je bent verzekerd van een professionele acne-behandeling waarmee we samen de acne onder controle krijgen. Hiervoor neem ik álle tijd. Zie me maar als de huidcoach, de personal trainer voor de huid van jouw zoon of dochter; samen doen we er álles aan om zijn of haar huid te verbeteren en de schade aan de huid te beperken.


Ik leer jouw tiener hoe hij of zij zelf iedere dag zijn of haar huid goed verzorgt, want het is heel erg belangrijk dat jouw zoon of dochter hiermee thuis ook aan de slag gaat. Alleen SAMEN kunnen we het beste resultaat boeken: een schone huid.


Ik stuur jullie door naar een huisarts als dat noodzakelijk is. Aan de andere kant geldt: ook als jouw tiener bij de huisarts al onder behandeling is voor acne, is het belangrijk om de huid iedere drie tot vier weken PROFESSIONEEL TE LATEN REINIGEN door een acne-therapeut om littekens te voorkomen.

#ACNEBLOGS

15
Jun

16 FEITEN & FABELS OVER ACNE

Er wordt heel veel verteld en geschreven over acne. Wat is waar en wat is niet waar? Hoogste tijd om in deze blog een paar feiten en fabels voor je op een rij te zetten.

31
May

ACNE & VOEDING: WAT IS GOED VOOR JE EN WAT KUN JE BETER LATEN STAAN?

Als je last hebt van acne, dan kan het eten van bepaalde voedingsmiddelen een positief óf juist een negatief effect hebben op je huid. Wat is goed voor je en wat kun je beter laten staan?

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl