WAT IS JOUW TALENT?

#Lifestyle   

Wat is jouw talent? Heb je ooit over die vraag nagedacht? Ik niet. Tot voor kort tijdens de workshop 'Ontdek je talent!'. Hoe dat was, lees je in dee blog.

 

“Wat is jouw talent?” Heb je wel eens serieus over die vraag nagedacht? Ik niet. Tot afgelopen zaterdag tijdens de workshop ‘Ontdek je talent!’ van Sandra van ter Meij. En dat was leuk! Want nu realiseer ik me dat mijn positiviteit en dadendrang samen mijn grootste kracht vormen. Ik weet altijd dat knopje te vinden om alles een positieve draai te geven. Tel daarbij op mijn vrolijke natuur, mijn enthousiasme en de moed om keuzes te maken en je hebt een korte samenvatting van mijn talenten.


“Wist je dat dan nog niet?”, zul jij je nu misschien afvragen. Eigenlijk wel ja, maar ik heb het nooit eerder zo concreet benoemd en in deze talentencontext geplaatst. En dat is nou precies het leuke en interessante aan deze workshop. Je gaat op ontdekkingstocht naar je aangeboren talenten en voelen waar je écht blij van wordt. Want als je weet wat je talenten zijn en deze optimaal en dus effectief weet te benutten, dan bruis je automatisch van de energie en zul je nooit leeglopen. Hoe fijn is het om deze zelfkennis te hebben en ervoor te kunnen waken dat je energieniveau altijd op peil blijft?!


Als je op zoek bent naar jezelf en wilt weten waar je kracht ligt, dan kan ik je deze workshop van harte aanbevelen. Vooral ook als je niet lekker in je vel zit en uit balans bent. Probeer er achter te komen waar je gelukkig van wordt, want dit is hoogstwaarschijnlijk een aangeboren talent van je, waar je je te weinig bewust van bent. Mijn advies: sla deze weg in en maak keuzes voor jezelf, want je wordt er echt gelukkiger van!


Trouwens, behalve dat de workshop inhoudelijk interessant en leerzaam is, is het heel fijn dat je in een klein groepje samen aan de slag gaat, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedereen. Het fijne aan Sandra is bovendien dat ze de deelneemsters alle vrijheid geeft om zelf te beslissen wat ze wel en niet willen delen. Mooi om te zien ook hoe 'fijnvoelend' zij met ieders persoonlijke strubbelingen omgaat.
Maar als bekennend lekkerbek was ik vooral ook erg gecharmeerd van de overheerlijke, zelfgebakken brownies bij binnenkomst en de yummie lunch met o.m. notenbrood, scones en clotted cream. Gelukkig had Sandra na de lunch een korte wandeling gepland, zodat we even de benen konden strekken en frisse lucht happen. :-)


Wil je meer weten over ‘Ontdek je talent! - workshop voor moeders die meer uit het leven willen halen’, neem dan een kijkje op de website van Sandra van ter Meij of neem contact met haar op. 
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Lifestyle   

#Lifestyle   

DE GROTE SCHOONMAAK: BEGIN KLEIN!

In deze gastblog van Jackie Rademakers lees je alles over het geheim van De Grote Schoonmaak en hoe je dit praktisch aanpakt. Je mag klein beginnen!


#Lifestyle   

KUNST IN DE SALON!

Me so happy! Ik heb straks een echte Schroeten aan de muur. Kunst in de salon, hoe gaaf is dat?! Hier lees je hoe snel dat was geregeld.


#Lifestyle   

IK BEN GEEN JANUARI-TRUTJE

Hoe wordt gezond eten gewoon een gezonde levensstijl waar je geen moeite meer voor hoeft te doen? Hier lees je hoe ik dat voor elkaar heb gekregen.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl