VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

#Huidverzorging   

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum écht iets voor jou.

 

Na veel tromgeroffel introduceerde Dermalogica op 15 juni jl. het gloednieuwe BioLumin-C Serum, dé vitamine C-boost voor je huid. Het is een geweldig product met instant resultaat (weet ik natuurlijk uit eigen ervaring ;-). In deze blog leg ik je uit waarom je huid eigenlijk niet zonder vitamine C kan en wat dit nieuwe serum van Dermalogica uniek maakt. 


Je huid krijgt heel erg veel te verduren; iedere dag opnieuw word je gezicht blootgesteld aan allerlei in- en externe factoren die hun sporen nalaten. Allemaal triggers die het huidverouderingsproces kunnen versnellen. Met als resultaat: fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en verlies aan elasticiteit.


Je huid is gelukkig zelf in staat om zich hier (deels) tegen te verdedigen, maar jij moet daar wel een handje bij helpen. Antioxidanten, zoals vitamine C, helpen om je huid te beschermen, omdat ze schadelijke moleculen neutraliseren.


Vitamine C is bovendien in staat om het huideigen beschermingsmechanisme van de huid te versterken, zo blijkt uit recentelijk onderzoek. Daardoor is je huid in staat om zichzelf te beschermen tegen oxidatieve stress.


Er is slechts één probleem: veel verzorgingsproducten met vitamine C bevatten instabiele ingrediënten die hun effectiviteit al verliezen vóórdat ze op de huid worden aangebracht. En zelfs wanneer de vitamine C stabiel is, moet het diep genoeg in de huid kunnen penetreren om effectieve bescherming te bieden.


Je voelt ‘m al aankomen… Dermalogica’s nieuwe BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel vitamine C-complex met geavanceerde biotechnologie en levert daardoor de natuurlijke kracht van vitamine C waar dit het meest nodig is.


BioLumin-C verheldert, verstevig en vermindert fijne lijntjes. Maar deze krachtpatser doet nog veel meer. Het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid en dit zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit.


Dus, BioLumin-C:

  • vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • voorkomt en vermindert schade door vrije radicalen
  • exfolieert en egaliseert de huid
  • werkt samen met het huideigen beschermingsmechanisme
  • voor de normale tot verouderde of vroegtijdig verouderde huid


Wat wil je nog meer?

Ben jij benieuwd naar dit fantastische nieuwe serum? Kom gerust langs om een proefje te halen, dan kun je het zelf proberen. Uiteraard is BioLumin-C Serum ook te koop bij Advance Beauty.

See you!
 
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl