HELP, PUISTJES!

#Acne   

Last van puistjes? Geen zorgen, Dermalogica heeft een fantastisch nieuw product gelanceerd: Breakout Control. Hier lees je alles over dit wondermiddel.


Nieuw in de strijd tegen puistjes:
Dermalogica Breakout control 


Last van puistjes? Geen zorgen, Dermalogica heeft deze maand een fantastisch nieuw product gelanceerd: Breakout Control. Dit is een ware doorbraak in de behandeling van de onzuivere huid, omdat in Breakout Control - in tegenstelling tot alle andere middeltjes tegen puistjes en acne – géén exfoliërende ingrediënten zitten en dat is dus uniek. Maar bovenal is het een zegen voor je (onzuivere) huid. Breakout Control bevat uitsluitend natuurlijke antibacteriële ingrediënten die voor écht en relatief snel resultaat zorgen. Zelfs de meeste gevoelige huid is gebaat bij Breakout Control.


Breakout Control is ideaal als je last hebt van een onzuivere huid met een uitbraak van puistjes. Maar soms heb je (als vrouw) ook van die dagen, dat er opeens een of meer puistjes opduiken op je kaken, kin of in je mondhoeken. Help, hormonen! Ook deze sporadische puistjes kun je te lijf gaan met Breakout Control.

 

Wat maakt Breakout Control zo bijzonder?

Breakout Control is een onzichtbare gel met natuurlijke antibacteriële ingrediënten die nieuwe onzuiverheden voorkomen en je huid verhelderen zónder dat ze je huid uitdrogen. Breakout Control werkt onstekingsremmend en helpt de talgproductie te reguleren, waardoor de structuur en de teint van je huid verbeteren. Zinksulfaat en teatree verzachten de huid bovendien.


Het speciale aan dit nieuwe wondermiddel is dat er géén exfoliërende ingrediënten in zitten. Andere producten tegen puistjes en acne daarentegen zitten bomvol exfoliërende werkstoffen. Dat is onder meer een reden waarom je deze producten níet mag gebruiken als je zwanger bent; de dosering van de werkbare exfoliërende stoffen is te hoog, waardoor deze schadelijk kunnen zijn voor je ongeboren baby (de stoffen komen namelijk in je bloedbaan terecht). Breakout Control mag je wél gebruiken als je zwanger bent. Ook als je medicijnen neemt tegen acne, mag je Breakout Control zonder risico op je puistjes smeren. Breakout Control is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.


Als je begint met Breakout Control mag je niet verbaasd zijn als er in eerste instantie juist meer puistjes de kop opsteken (dit hóeft niet per se te gebeuren, maar het kan eventueel wel). Houd vol en blijf smeren. Op het moment dat je het product in de prullenbak wilt gooien, zul je zien dat de eerste positieve resultaten zichtbaar worden. Je huid gaat bijvoorbeeld minder glimmen en je krijgt écht minder puistjes. De puistjes die eventueel tevoorschijn komen als je het product voor het eerst gebruikt, zullen ook veel sneller verdwijnen. Dus het komt goed, dat garandeer ik je!


Breakout Control proberen? Je mag me altijd bellen voor een proefje!
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Acne   

#Acne   

16 FEITEN & FABELS OVER ACNE

Er wordt heel veel verteld en geschreven over acne. Wat is waar en wat is niet waar? Hoogste tijd om in deze blog een paar feiten en fabels voor je op een rij te zetten.


#Acne   

ACNE & VOEDING: WAT IS GOED VOOR JE EN WAT KUN JE BETER LATEN STAAN?

Als je last hebt van acne, dan kan het eten van bepaalde voedingsmiddelen een positief ├│f juist een negatief effect hebben op je huid. Wat is goed voor je en wat kun je beter laten staan?


#Acne   

DE ZON IS EEN VALSE VRIEND VOOR JE HUID ÉN VOOR ACNE

In deze blog leg ik je uit waarom de zon een valse vriend voor je huid is; vooral als je last hebt van acne! Lees snel verder als je wilt weten waarom.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl