IONACTIVE SYSTEM: DE NIEUWE POWER TREATMENT VOOR JE HUID

#Huidverzorging   

IonActive System is een nieuwe power treatment voor je huid, die huidverbetering op het hoogste niveau mogelijk maakt. Je leest er alles over in deze blog.

 

Eindelijk is het zo ver: het Ionactive System van Dermalogica is nu ook in Nederland geïntroduceerd. Finally! Vorig jaar tijdens het Dermalogica congres in Las Vergas had ik de unieke kans om al kennis te maken met deze nieuwe power treatment en ik ben dolblij dat ik er nu eindelijk zelf mee aan de slag kan. Alle reden om je in deze blog meer te vertellen over het nieuwe IonActive System en de bijbehorende behandeling.


Het eerste wat je natuurlijk wilt weten: wat doet het voor mij?

Met de IonActive Power Treatment kan ik verschillende problemen heel doelgericht aanpakken, namelijk:

♥ huidveroudering
♥ hyperpigmentatie
♥ onzuiverheden
♥ dehydratatie


Het IonActive™ System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. Deze behandeling maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de power treatment volledig wordt aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte.


IonActives

Het IonActive™ System bestaat uit vier IonActives.
IonActives zijn in water oplosbare en elektrisch geladen ingrediëntenformules, die eventueel in combinatie met apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd.

Alle vier de IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingrediënten, waarvan minimaal één ingekapseld ingrediënt.
Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidzorg aan te pakken:

♥ Retinol 1% IonActive verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering.
♥ Oligopeptide IonActive verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.
♥ Niacinamide IonActive vermindert en voorkomt onzuiverheden.
♥ Hyaluronzuur IonActive hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid.


Gelloids

Naast de vier IonActives bevat het IonActive™ System twee Gelloids: een Exothermische en Endothermische.
Gelloids kunnen worden omschreven als een kruising tussen een masker en een massagecrème. Ze worden namelijk in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens te worden ingemasseerd en als ‘seal laag’ op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft.

 

Hoe werkt het?

Na grondige reiniging van je gezicht kies ik, afhankelijk van je huidconditie, voor één van de vier IonActives. Deze masseer ik in, waarbij ik gebruik maak van de exclusieve IonActive massagetechniek. Hierna wordt één van de twee Gelloids in een laag over de IonActive aangebracht en volgt een zogenaamde ‘actieve fase’. In deze fase gebruik ik stimulerende middelen zoals apparatuur, massage of warme of koude stenen.

De actieve fase wordt gevolgd door een ‘rustfase’, waarin de Gelloid als een ‘seal laag’ op de huid blijft liggen, zodat de werkzame ingrediënten optimaal in je huid kunnen doordringen. Iedere IonActive kan worden gecombineerd met de verwarmende of verkoelende Gelloid, waardoor talrijke behandelopties ontstaan.


Uitsluitend voor Experts
Het IonActive™ System maakt deel uit van Dermalogica’s Professional Expert Strength productlijn. Dit productsysteem mag dus uitsluitend gebruikt worden door Experts (huidexperts die het hoogste opleidingsniveau binnen Dermalogica hebben bereikt). En dat ben ik. ;-)
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl