DE 1E ASTRID IS UIT!

#Healthyfoodhealthyskin   

Vers van de pers: mijn allereerste mini-magazine, speciaal voor jou! In dit unieke bewaarexemplaar, waar ik echt wel beretrots op ben, trakteer ik je op mijn eerste serie favoriete recepten. Eén voor één snel, slim en simpel.

 

Vanmiddag (3 november 2017) heb ik het eerste exemplaar officieel overhandigd aan mijn grote inspiratiebron Angelika Peerbooms bij MOOD Foods & Goods. Want met Angelika is het 15 maanden geleden allemaal begonnen (check mijn blog nog maar eens van 8 juni vorig jaar); zij was het die me heeft geholpen mijn blinde vlek te ontdekken en die me op het spoor van ‘het nieuwe gezonde koken’ heeft gezet. En nu mag ik jou inspireren om die draad ook op te pakken.

Deze eerste Astrid is mijn cadeautje voor jou als trouwe volger van mijn blogs! Je hoeft geen keukenprinses te zijn om deze gerechten op tafel te toveren. Integendeel, íedereen kan het. Bovendien: succes verzekerd, want ze zijn allemaal superlekker. Maar dat niet alleen, wat ik je in dit mini-magazine voorschotel, is boven alles hartstikke gezond. Hoe fijn is dat?

 

 

 

HEALTHY FOOD, HEALTHY SKIN

Gezond en lekker eten en een mooie gezonde huid zijn twee passies die ik perfect kan combineren. Immers, de gezondheid van je huid wordt mede bepaald door wat je eet!


Als Dermalogica huidexpert concentreer ik me dan ook volledig op het verbeteren van jouw huid. Als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog vind ik het heerlijk om iedere keer weer lekkere gezonde recepten met je te delen, die jouw gezondheid en die van je huid ten goede komen. En zo is het cirkeltje rond. De perfecte combi die mij de kans biedt om jou te inspireren om goed voor jezelf en voor je huid te zorgen. Ik hoop dat ik hier met dit mini-magazine ook weer in slaag en dat het een ereplaatsje in jouw keuken krijgt.


En nu vraag jij je natuurlijk af: hoe krijg ik die Astrid in handen? Want we praten hier niet (alleen) over een online-publicatie, maar over een echte printversie. Ze liggen hier bij Advance Beauty voor je klaar; bel, sms, app of mail me maar even wanneer je jouw exemplaar wilt komen ophalen!  T 06 21 54 73 40 of info@advancebeauty.nl.
 

Ik wens je heel veel leesplezier en lekker kokkerellen!
Astrid
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Healthyfoodhealthyskin   

#Healthyfoodhealthyskin   

HOMEMADE KIP KERRIE

Als foodie struin ik continu Instagram af op zoek naar nieuwe lekkere gezonde recepten. Dit recept voor homemade kip kerrie vond ik op @foodilovenl en ik deel het op mijn beurt weer heel graag met jou...


#Healthyfoodhealthyskin   

STAMPPOT VAN ZOETE AARDAPPEL MET KIP EN HÜTTENKÄSE

Vanavond barst hier in het zuiden het carnavalsgeweld los. Alle reden om fervente carnavalsvierders te trakteren op een gezonde stamppot van zoete aardappel met kip en hüttenkäse. Deze puree zorgt n...


#Healthyfoodhealthyskin   

HET LEKKERSTE RECEPT VOOR AZIATISCHE NOODLE SOEP (RAMEN)

Deze rijk gevulde ramen (ofwel Aziatische noodle soep) is té lekker voor woorden. Een echte opkikker, boordevol smaken en gezonde ingrediënten. Maak ‘m dit weekend nog!

Categorieën

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl