DERMALOGICA ULTRACALMING DUO, EEN MUST VOOR JE GEVOELIGE HUID

#Huidverzorging   

Wie heeft er in de winter geen last van een droge gevoelige huid of loopt rond met een rode neus? Dermalogica's UltraCalming Duo is dé oplossing. Deze 2 krachtpatsers verzachten je klachten en brengen je huid weer in balans.

 

Eind januari was ik in Breda bij het Kick-off event van #DermalogicaBenelux dat in het teken stond van de nieuwe plannen en ideeën voor 2018. En dat zijn er nogal wat… Komend jaar kun je je verheugen op véél nieuwe producten; voor jou thuis, maar óók voor mij in de salon en dat vind ik extra leuk.

Diezelfde middag werden de eerste twee nieuwkomers met veel tromgeroffel voorgesteld: het UltraCalming Duo. Ik kan je nu al verklappen: deze twee producten zijn eigenlijk een must voor íedereen, vooral nu het buiten bar en boos is.


Zoals je van mij gewend bent, ben ik het meteen gaan uitproberen, want ik wil natuurlijk altijd zelf voelen en zien wat een nieuw product voor mijn huid doet. Ik heb het UltraCalming Duo een paar weken uitgeprobeerd en ik kan er kort en bondig over zijn: ze hebben een plaatsje veroverd in mijn Dermalogica-favorieten top 3. Vooral omdat ik op het moment dat ik ermee begon geveld was door de griep… Nu vraag jij je natuurlijk af wat dat er in vredesnaam mee te maken heeft. Dat ga ik je vertellen:


Bijna iedereen heeft in deze tijd van het jaar last van een droge gevoelige huid. Dit is een gevolg van de kou, de wind en de verwarming binnen. En wie is er nu niet herstellende van dat intens gemene griepvirus of een verkoudheid en loopt rond met een rode neus?


Al deze zaken zorgen ervoor dat de barrière van je huid verstoord raakt. Dit herken je aan:

  • roodheid,
  • droogte,
  • schrale plekjes
  • en irritatie(s).

Kortom, je huid voelt niet prettig aan.


Dermalogica heeft hiervoor nu dé oplossing: het UltraCalming Duo. 
Deze twee krachtpatsers verzachten niet alleen je klachten, ze pakken ook de bron van de gevoeligheid aan en brengen daardoor je huid weer in balans.


Het UltraCalming Duo bestaat de Barrier Defense Booster en de Calm Water Gel. Als je ze in combinatie met elkaar gebruikt (en dat is natuurlijk wel de bedoeling van dit duo) werken ze synergetisch op het verminderen van gevoeligheid en huidirritaties.


De Barrier Defense Booster is een olie-achtig product, dat je huid verzacht, voedt en hydrateert. Je brengt het aan als serum onder je dag- of nachtverzorging.

• Herstelt en versterkt de natuurlijke huidbarrière
• Voedt en verzacht de geïrriteerde huid
• Werkt preventief tegen irritatie


De Calm Water Gel is een water-gel moisurizer, die op je huid transformeert tot een voedende fluïde, waardoor een barrière tegen omgevingsfactoren op je huid wordt gelegd.

• Hydrateert de droge, geïrriteerde huid
• Verzacht en kalmeert
• Helpt bij het insluiten van vocht in de huid zodat deze beter bestand is tegen droogte


Deze twee samen (eerst de Booster, daarna de Calm Water Gel) voelen echt superzacht aan op je huid. Een heerlijke combi, die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Wil je meer weten over deze producten, dan bel of mail me gerust!
Wil je meer weten over de gevoelige huid? Klik dan door naar deze blog: Alles wat je moet weten over een gevoelige huid.
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl