VIVA LAS VEGAS, VIVA DERMALOGICA!

#Huidverzorging   

Het Dermalogica Congres in Las Vegas afgelopen zomer was één groot inspirerend feest. Wat dat mij heeft gedaan, lees je in deze blog.

 

Las Vegas. The Cosmopolitan Hotel. 2500 Collega’s uit de hele wereld én Jane Wurwand, oprichtster maar bovenal de ziel van Dermalogica. En ik was erbij. Het Dermalogica Congres afgelopen augustus was één groot inspirerend feest. Wat dat mij deed, wil ik vandaag heel graag met je delen.


Zoals gezegd, it happened in Las Vegas. Wát een stad trouwens, maar dat terzijde. Twee dagen lang had ik het voorrecht om hier samen met 2500 collega’s te worden geïnspireerd en verwend door Dermalogica. Het was echt één grote kermis en het was alleen maar leuk, leuk, leuk met natuurlijk – hoe Amerikaans – heel veel cadeautjes. Maar de grote wow-factor voor mij was vooral het feit dat ik dit mocht beleven, dat ik er bij was, want hóe gaaf is dat?! Én dat ik mijn stoute schoenen heb aangetrokken, Jane Wurwand heb aangeklampt en gevraagd of ik met haar op de foto mocht; de foto is helaas niet haarscherp (understatement!), maar what the heck, I did it!


Deze bijzondere vrouw is niet alleen de oprichtster van Dermalogica, ze is ook sinds dag één het boegbeeld van Dermalogica, je zou zelfs kunnen zeggen de ziel van Dermalogica. Want Dermalogica is veel en veel meer dan ‘alleen maar’ een huidverzorgingsmerk. Jazeker, Dermalogica is een topmerk in de branche van huidverzorging met fantastische producten en de beste behandelmethoden.


Maar Dermalogica gaat nog veel verder dan dat. Dermalogica heeft een gezicht, namelijk Jane Wurwand en Jane heeft een visie, een missie die ze met ons, alle Dermalogica Skin Therapists ter wereld (en dat zijn er nogal wat!), deelt. Het gaat er namelijk niet primair om wát we doen en hóe we dat doen, maar boven alles waaróm we het doen.

En precies dát was zo inspirerend tijdens deze twee dagen in Las Vegas; iedereen die erbij was, heeft hetzelfde met Dermalogica, we hebben allemaal een passie voor dit merk én voor ons werk als Skin Therapists. En allemaal delen we dezelfde missie: om iedereen die bij ons in de stoel ligt in alle rust de beste behandeling met onze handen te mogen geven, zodat die persoon oprechte ‘me-time’ heeft en zich na afloop een ander mens voelt (dat die behandeling ook nog zorgt voor een gezonde huid staat buiten kijf).


Jane heeft ons in Las Vegas weer eens voor ogen gevoerd hoe essentieel het is dat wij mindful, dus bewust bezig zijn met wat we doen. Nu werk ik eigenlijk altijd al zo, want als je mij bij in de stoel ligt, ben ik oprecht 100% bij jou, maar het was zó mooi om dit allemaal weer eens te horen uit de mond van Jane Wurwand en dát met zoveel passie en liefde voor het leven en voor het vak.


Voor mij was dit tripje naar Las Vegas dan ook één grote bekrachting. De bevestiging hoe geweldig deze producten zijn; het ervaren dat íedereen dezelfde feeling met dit merk heeft; maar ook de mindset van iedereen die erbij was. Iedereen is, net zoals ik, bezig met bewust leven, bewust eten, bewust omgaan met andere mensen. Dat was een te gekke ervaring. En je kunt je voorstellen, dat ik waanzinnig geïnspireerd weer in het vliegtuig naar Amsterdam stapte. Mijn passie voor Dermalogica is zo mogelijk nóg verder gegroeid.


Conclusie: wat ben ik trots! Trots op het feit dat ik met Dermalogica werk, dat ik een Dermalogica Skin Expert ben en boven alles dat ik deel uitmaak van de Dermalogica ‘tribe’. En ik zal al mijn kennis met jullie blijven delen; niet alleen over de verzorging van je huid, maar ook over dingen die mij bezighouden, over hoe je in balans blijft, hoe je goed voor jezelf kunt zorgen (inclusief lekker en gezonde recepten!) en hoe je bewust leeft. In de hoop om jullie ook te inspireren. En als ik maar één persoon raak, dan is dat voor mij al een succes.
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl