IK BEN GESPECIALISEERD ACNE-THERAPEUT!

#Acne   

Ik ben geslaagd voor het examen acne-therapie, YEAH! Deze specialisatie was een pittige, maar ik heb het diploma op zak. Me very happy!


De dag na het goede nieuws heb ik meteen alle radertjes in gang gezet, dus ik sta nu officieel geregistreerd als acne-therapeut. En dat betekent dat een groot aantal zorgverzekeraars mijn acne-behandelingen volledig of voor een deel vergoedt. Hoe geweldig is dat?!

 

In 2018 ga ik alweer het tiende jaar in met Advance Beauty (feestje!).
Hoewel ik de afgelopen negen jaar talloze klanten met acne heb behandeld, koesterde ik al een tijdje de grote wens om een gespecialiseerde acne-opleiding te volgen. Begin vorig jaar deed zich de perfecte gelegenheid voor en die heb ik met twee handen gegrepen.

 

Wat mij het meeste triggerde aan deze studie, was dat ik werd opgeleid door dermatologen. Daardoor heb ik heel veel extra kennis vanuit het ziektebeeld ‘acne vulgaris’ (de medische term voor jeugdpuistjes) kunnen vergaren. En nu, zo’n 12 maanden later, mag ik mijn acne-behandelingen als gespecialiseerd acne-therapeut aanbieden.


Je zorgverzekeraar betaalt mee!

Ik zei het hiervoor al, ik sta officieel geregistreerd als acne-therapeut en dat betekent dat mijn acne-behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars.

 

Op de website van ANBOS (de beroepsvereniging voor schoonheidsspecialistes) vind je de actuele lijst van zorgverzekeraars die acne-behandelingen vergoeden.

 

Komt jouw zorgverzekeraar niet in deze lijst voor of twijfel je, neem dan contact op met je zorgverzekeraar of controleer je polisvoorwaarden.


Waarom is Advance Beauty het beste adres voor professionele acne-therapie?

 

  • Je bent bij mij verzekerd van een eerlijk advies en het best mogelijke resultaat.
  • Ik zal je nooit iets adviseren wat je niet nodig hebt, zo zit ik nou eenmaal niet in elkaar.
  • Als gespecialiseerd acne-therapeut krijg je van mij een professionele behandeling waarmee we samen je acne onder controle krijgen.
  • Ik leer je hoe je zelf iedere dag je huid goed verzorgt, want het is heel belangrijk dat je hiermee thuis ook aan de slag gaat. Alleen samen kunnen we het beste resultaat boeken: een schone huid.
  • Ik stuur je door naar een huisarts als dat noodzakelijk is. Aan de andere kant geldt: ook als je al bij je huisarts onder behandeling bent voor acne, is het belangrijk om je huid iedere drie tot vier weken professioneel te laten reinigen door een acne-therapeut om littekens te voorkomen.


Profiteer nu van mijn speciale acne-rittenkaart!

Om te vieren dat ik als gespecialiseerd acne-therapeut te boek sta, introduceer ik een unieke acne-rittenkaart voor tieners tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Inclusief een heel mooi cadeau.


Klik snel verder voor deze speciale aanbieding >>

 

Advance Beauty is aangesloten bij ANBOS en staat geregistreerd bij Vektis:
AGB-code salon 89054051
AGB-code zorgverlener 89100506


P.S. De komende tijd kun je veel tips & weetjes van mij verwachten in de strijd tegen acne; abonneer je op mijn gratis AdvanceBeautyTips als je niets wilt missen! En houd mijn Facebook-pagina goed in de gaten, want ook daar deel ik al mijn acne-tips met je.
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Acne   

#Acne   

16 FEITEN & FABELS OVER ACNE

Er wordt heel veel verteld en geschreven over acne. Wat is waar en wat is niet waar? Hoogste tijd om in deze blog een paar feiten en fabels voor je op een rij te zetten.


#Acne   

ACNE & VOEDING: WAT IS GOED VOOR JE EN WAT KUN JE BETER LATEN STAAN?

Als je last hebt van acne, dan kan het eten van bepaalde voedingsmiddelen een positief ├│f juist een negatief effect hebben op je huid. Wat is goed voor je en wat kun je beter laten staan?


#Acne   

DE ZON IS EEN VALSE VRIEND VOOR JE HUID ÉN VOOR ACNE

In deze blog leg ik je uit waarom de zon een valse vriend voor je huid is; vooral als je last hebt van acne! Lees snel verder als je wilt weten waarom.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl