LACHRIMPELTJES ZIJN NIET OM TE LACHEN: ZET EEN STREEP DOOR LIPLIJNTJES

#Huidverzorging   

Met de nieuwe Nightly Lip Treatment van Dermalogica zet je een streep door lachrimpeltjes rondom je lippen terwijl je slaapt. Een must-have voor mooie lippen!

 

Bij lachrimpeltjes denk je waarschijnlijk meteen aan je ogen, maar wat dacht je van de huid rondom je lippen…? Je mond is één van de meest gebruikte delen in je gezicht; logisch dus dat dit ook één van de eerste gebieden is waar tekenen van huidveroudering zichtbaar worden in de vorm van liplijntjes en (lach)rimpeltjes. Not funny! 
 

Het goede nieuws is: help is on its way. 

 

De gloednieuwe Nightly Lip Treatment van Dermalogica helpt bij het herstellen van het volume van je lippen, hydrateert en verbetert de elasticiteit, zodat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen en je lippen weer zacht en vol worden. Natuurlijk heb ik het zelf meteen uitgeprobeerd en ik ben al verkocht; de Nightly Lip Treatment is wat mij betreft een must-have voor mooie lippen.


STA JE ER WEL EENS BIJ STIL HOE BELANGRIJK JE LIPPEN ZIJN? 

Je gebruikt ze om te lachen, te tuiten, om belangrijk nieuws te delen, je mening te geven, geheimen te fluisteren, vragen te stellen en om mensen van wie je houdt te kussen. Maar wat de huidverzorging betreft, ben je misschien snel geneigd je lippen te verwaarlozen. Wat is het gevaar daarvan? Je krijgt gemakkelijker liplijntjes…

 

Nu moet je weten, dat UV-schade de hoofdoorzaak is van huidveroudering rond je mond (net zoals bij alle andere rimpels). Onvoldoende bescherming tegen UV-stralen en het constante bewegen van je lippen is de perfecte combinatie voor het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes. Bovendien verliest je huid elasticiteit en volume als je ouder wordt, waardoor je huid (ook rondom je mond) begint te verslappen.


ZET EEN STREEP DOOR LIPLIJNTJES TERWIJL JE SLAAPT

Als je je lippen voor het slapen gaan voortaan beter verzorgt, kan dit de tekenen van veroudering rond je mond verminderen.

 

Nightly Lip Treatment helpt bij een maximale vochtopname gedurende de nacht, op het moment dat ze toch al in de herstelmodus staan. Daardoor sta je ‘s ochtends op met zachte(re) en volle(re) lippen. Het resultaat op langere termijn: verticale lijntjes en lachrimpeltjes verminderen.

 

Wat doet deze anti-aging lip- en lipcontour-treatment precies?

 

  • Verbetert hydratatie en elasticiteit
  • Verstevigt de huid van en rond je mond
  • Vermindert tekenen van veroudering
  • Vervaagt fijne lijntjes en rimpels
  • Herstelt de huidbarrière
  • Geeft volume

 

De rijke formule van de Nightly Lip Treatment werkt samen met het 24uurs ritme van je huid om zo effectief mogelijk huidveroudering op en rond je lippen te kunnen bestrijden tijdens de nacht.


HOE GEBRUIK JE NIGHTLY LIP TREATMENT?

Nadat je je huid (en je lippen) goed hebt gereinigd, breng je het product op en rondom je lippen aan met de verkoelende massage applicator. Het overtollige product masseer je met je vingertoppen in. Dankzij het handige pompsysteem is doseren eenvoudig en gebruik je nooit te veel of te weinig.
Voor een maximaal resultaat masseer je het in met deze Lip Smooting DIY (dit kost je maar 1 minuut!):
 

Nightly Lip Treatment Lip Smoothing DIY

 

Heb je vragen over de Nightly Lip Treatment of over de Lip Smooting DIY, dan mag je me gerust bellen of mailen.

Natuurlijk is deze anti-aging lip treatment ook verkrijgbaar bij Advance Beauty!


LEESTIP: 10 do's & dont's voor de mooiste lippen om te zoenen
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl