SOPHIE IN DE KREUKELS #1 – IK VIND EEN RIMPEL MOOI!

#Huidverzorging   

Trending topic van dit moment dankzij ‘Sophie In De Kreukels’: botox en fillers, wel of niet? Ik ben 't met Sophie eens; een rimpel is mooi!

 

Trending topic van dit moment: botox en fillers, wel of niet? Dankzij Sophie Hilbrand die met haar ijzersterke serie ‘Sophie In De Kreukels’ de wereld van de cosmetische ingrepen onder de loep neemt. En wie zou dit beter kunnen dan Sophie?

Het grappige is, iedereen heeft het erover. Bijna iedereen heeft een mening. En wie nog twijfelt over dit soort ingrepen, wordt soms, net als Sophie, aan het wankelen gebracht. Ik ben benieuwd of ze na afloop of nog voor het einde van de serie wel of niet overstag gaat…


Vorige week vrijdag was Sophie samen met cosmetisch arts Dr. Kazem te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door en óók de heren blijken veel belangstelling voor het onderwerp te hebben! Wat ik vooral sterk vond van Sophie tijdens deze uitzending was dat ze zei zin te hebben om nu op de barricade te gaan voor rimpels. Ik ben het helemaal met haar eens: een rimpel is mooi! Rimpels geven karakter aan je gezicht. Een mooi verzorgde huid is het allerbelangrijkste en daar mag best een rimpel in zitten. Mijn hemel, daar ontkomt toch niemand aan?


Aan de andere kant, als jij heel veel last hebt van die rimpel of van de kringen onder je ogen, dan mag je er van mij met alle liefde iets aan laten doen. En die stap wordt misschien wel steeds gemakkelijker naarmate er meer over wordt gepraat en je steeds beter weet wat er mogelijk is. Bovendien, je kunt het bij wijze van spreken al ‘om de hoek’ regelen. En als iemand uit je vriendenkring ook al ‘iets’ heeft laten doen, dan ben je misschien nog sneller geneigd om het zelf ook te wagen. Is dat goed of fout? Ik heb daar geen oordeel over. Hoewel, als iemand van 18 jaar zich laat volspuiten met botox en fillers dan vraag ik me wel af: “Hóe onzeker ben jij?” Als je vanaf je 18e (of nog beter: vanaf je pubertijd) je huid altijd goed reinigt en iedere dag crème met SPF gebruikt, dan ben je goed bezig en leg je de basis voor een gezonde huid, óók op latere leeftijd. Als je wat ouder bent, kun je je huid verder optimaliseren: regelmatig (laten) exfoliëren, is het minst ingrijpende met vaak al een verbluffend effect!


Mijn devies: zorg goed jezelf. Leef bewust, eet gezond, voorkom stress, probeer zo goed mogelijk in balans te blijven, ben matig met alcohol, laat die peuken links liggen, verzorg je huid goed en bescherm je huid 365 dagen per jaar (!) tegen de zon, dan doe je wat mij betreft zo goed als alles wat in je macht ligt om je huid mooi en gezond te houden. En ja, die rimpel krijg je toch wel, geen zorgen. Maar zolang jij in balans bent, kun je daarmee dealen. Het is immers een bewijs dat je leeft. En word je toch heel erg verdrietig van een of meer sporen van je leven in je gezicht, dan ben ik de laatste die je ervan weerhoudt om naar andere middelen te grijpen.


Heb je Sophie bij DWDD gemist? Bekijk hier het fragment nog een keer.
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl