KUNST IN DE SALON!

#Lifestyle   

Me so happy! Ik heb straks een echte Schroeten aan de muur. Kunst in de salon, hoe gaaf is dat?! Hier lees je hoe snel dat was geregeld.

 

Een mooi kunstwerk in de salon, daar droom ik al een tijdje over. Maar ja, wat ik mooi vind, daar hangt ook een prijskaartje aan. En toch wil ik geen concessies doen. Ik ga niet voor een trendy reproductie omdat het kunstwerk van mijn dromen niet binnen mijn budget past. Dan maar liever sparen. Óf… op zoek naar een  kunstuitleen?!


En zo belandde ik afgelopen zaterdag bij Yvonne Schroeten. Yvonne is niet alleen beeldend kunstenaar, maar ook de trotste bezitter van Art-Shock Kunstuitleen. Ik viel met mijn neus in de boter, want Yvonne had net de laatste hand gelegd aan haar eigen overzichtsexpositie ‘een greep uit 20 jaar kunst’. Dus ik werd meteen getrakteerd op een privé rondleiding. Het was geweldig, vooral dankzij de persoonlijke toelichting van Yvonne. Achter elk schilderij zit een verhaal én een boodschap. En zo zie je vanzelf hoe zij haar eigen stijl en thema heeft ontwikkeld in de loop der jaren. Eén ding kan ik je verzekeren: deze tentoonstelling is absoluut de moeite waard om zelf te gaan bekijken.


Na een twee uur durende sneak preview was het tijd voor ‘mijn schilderij’. Nu is het aanbod van Art-Shock nogal groot Kunst in de salon_Yvonne Schroetenmet één gemeenschappelijke noemer: het is allemaal moderne kunst. Prachtig tijdloos werk van heel veel verschillende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Ga maar kiezen: groot, klein, abstract, figuratief, expressief, ingetogen, kleurrijk, sober, schilderijen op doek, paneel, achter glas… Pfff, help!

 

Yvonne vatte het leuk samen: “We hebben prachtige zeefdrukken die al te huur zijn voor zeven euro per maand en kleine schatjes van schilderijen voor nog minder. Maar ook groot en toonaangevend werk voor op een prominente plek. We hebben series voor lange gangen, we hebben knallers en fluiteraars, kunst om te verrassen en om bij weg te dromen.”

 

Okay, keuze genoeg dus. Maar zoveel keuze is niet goed voor mij. “Ik wil een echte Schroeten”, was mijn eerste enthousiaste selectiecriterium. En daarna was het dankzij de hulp van Yvonne een fluitje van een cent om drie werken uit te zoeken. De volgende stap: Yvonne komt met de bus naar mij toe en dan gaan we ze ophangen. Want je moet het toch zelf zien aan je eigen muur. Zó spannend. Binnenkort heb ik dus een echt kunstwerk in de salon, van Yvonne nog wel, en dat voor maar een paar euro per maand. Misschien ben ik straks wel zo verliefd, dat ik het toch wil kopen... Het mooie is dat er dan niets verloren is, want de betaalde huur gaat dan gewoon van de koopsom af. Easy does it!

 

Mocht jij ook zin hebben in moderne kunst aan de muur, dan kan ik je de kunstuitleen-formule van Art-Shock van harte aanbevelen. En wil je de tentoonstelling van Yvonne met eigen ogen bewonderen? Dat kan nog op zondag 3, 10, 17 en 24 april 2016 tussen 14 en 17 uur. Doen!
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Lifestyle   

#Lifestyle   

DE GROTE SCHOONMAAK: BEGIN KLEIN!

In deze gastblog van Jackie Rademakers lees je alles over het geheim van De Grote Schoonmaak en hoe je dit praktisch aanpakt. Je mag klein beginnen!


#Lifestyle   

KUNST IN DE SALON!

Me so happy! Ik heb straks een echte Schroeten aan de muur. Kunst in de salon, hoe gaaf is dat?! Hier lees je hoe snel dat was geregeld.


#Lifestyle   

IK BEN GEEN JANUARI-TRUTJE

Hoe wordt gezond eten gewoon een gezonde levensstijl waar je geen moeite meer voor hoeft te doen? Hier lees je hoe ik dat voor elkaar heb gekregen.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl