HUIDVERBETERING

DERMALOGICA: HET BESTE EN
EERLIJKSTE SCHOONHEIDSMERK TER
WERELD SINDS 1986. DERMALOGICA
GEBRUIKT ALLEEN DE MEEST ZUIVERE
EN WERKZAME INGREDIËNTEN IN
COMBINATIE MET INNOVATIEVE
BEHANDELTECHNIEKEN VOOR EEN
MOOIE GEZONDE HUID. BIJ MIJN
DERMALOGICA GEZICHTSBEHANDELINGEN
DRAAIT DAN OOK ALLES OM HET
VERBETEREN VAN JOUW HUID.
 

 

 

 

Last van een droge, vette of gecombineerde huid? Kamp je met puistjes en andere onzuiverheden? Merk je dat je huid slapper wordt en dat eerste lijntjes zichtbaar worden? Of dat je pigmentvlekjes in je gezicht krijgt?


Je huid verandert constant. Dat heeft niet alleen met je leeftijd te maken. Behalve interne factoren, zoals het natuurlijke verouderingsproces en je hormoonhuishouding, zorgen ook externe omstandigheden als weersinvloeden, milieuverontreiniging, voeding, roken, stress en de zon ervoor dat de conditie van je huid continu verandert. Dat betekent dus dat je zelf al veel kunt doen om je huid gezond en vitaal te houden.


Op tijd beginnen met een goede verzorging vertraagt in ieder geval het verouderingsproces en houdt je huid in topconditie. Mijn Dermalogica gezichtsbehandelingen concentreren zich op het verbeteren van jouw huid. Elke behandeling is daarom maatwerk en wordt tot in de puntjes afgestemd op jouw huidtype en op de actuele conditie van je huid.


Ik neem hiervoor alle tijd en werk daarom uitsluitend op afspraak. Zo ben jij verzekerd van alle rust en privacy in de salon. Een mooie gezonde huid begint bij Advance Beauty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEHANDELINGEN

Huidverzorging & huidverbetering bij Advance Beauty betekent altijd een behandeling op maat, exact afgestemd op wat jouw huid op dit moment nodig heeft. Maar ook op de tijd die jij ter beschikking hebt en het budget dat je wilt besteden. 

 

Klik op de rode button 'BOOK ONLINE' en bekijk op je gemak alle behandelingen en prijzen. 

 

 

Advance Beauty is enigszins streng wat betreft het nakomen van afspraken. Je kunt tot 24 uur van tevoren afzeggen. Verschijn je zonder afmelding niet op de afgesproken datum, dan wordt de gemiste behandeling in rekening gebracht.

DERMALOGICA.
WE ARE SKIN EXPERTS.
WE READ SKIN.

Als je een Dermalogica-product op je huid smeert, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde mooie huid krijgt dan een nieuwe betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialistes. Waarom? Omdat Dermalogica zich al sinds 1986 met hart en ziel wijdt aan de innovatie van producten en behandelingen. Met als doel: voor iedereen een mooie gezonde huid.

 

 

#HUIDVERZORGINGBLOGS

20
Jun

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.

10
Apr

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl