1. Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
2. Verhit de olie in een wok en fruit de ui aan.
3. Voeg de kip toe samen met het kerriepoeder en de bloem en bak dit 2 minuten mee.
4. Voeg het water en het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook.
5. Zet op laag vuur en meng de crème fraîche en de erwtjes erdoor en laat het 10 minuutjes zacht koken.
6. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 2 borden en schep de kip kerrie erop.
Bestrooi met wat gebakken uitjes.
Smullen maar!
Recept en beeld gevonden via Food I Love
HOMEMADE KIP KERRIE
Als foodie struin ik continu Instagram af op zoek naar nieuwe lekkere gezonde recepten. Dit recept voor homemade kip kerrie vond ik op @foodilovenl en ik deel het op mijn beurt weer heel graag met jou...
STAMPPOT VAN ZOETE AARDAPPEL MET KIP EN HÜTTENKÄSE
Vanavond barst hier in het zuiden het carnavalsgeweld los. Alle reden om fervente carnavalsvierders te trakteren op een gezonde stamppot van zoete aardappel met kip en hüttenkäse. Deze puree zorgt n...
HET LEKKERSTE RECEPT VOOR AZIATISCHE NOODLE SOEP (RAMEN)
Deze rijk gevulde ramen (ofwel Aziatische noodle soep) is té lekker voor woorden. Een echte opkikker, boordevol smaken en gezonde ingrediënten. Maak ‘m dit weekend nog!
De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!