OVERNIGHT RETINOL REPAIR: EEN WARE KRACHTPATSER!

#Huidverzorging   

Overnight Retinol Repair is een sensationeel gloednieuw product in de AGE Smart lijn van Dermalogica. Een ware krachtpatser! In deze blog lees je waarom.

 

Gisteren was ik bij Dermalogica in Breda voor de Nederlandse presentatie van een gloednieuw product in de AGE Smart lijn: Overnight Retinol Repair. Nu éindelijk ook verkrijgbaar in Nederland, want afgelopen zomer kreeg ik in Las Vegas, tijdens het Dermalogica-congres, al een proefje van deze krachtpatser. En ik zal je zeggen, eenmaal thuis ben ik meteen begonnen met smeren. Het resultaat: binnen 3 weken waren de droogtelijntjes rond mijn ogen zo goed als verdwenen! Dus je begrijpt dat ik heel erg enthousiast ben over dit nieuwe product én blij ben dat jij het nu ook kan proberen; want… vanaf vandaag staat Overnight Retinol Repair bij mij in de salon.

 

WAT IS ER ZO BIJZONDER AAN OVERNIGHT RETINOL REPAIR?

0,5% micro-ingekapseld retinol! Dit stimuleert de collegeenproductie in je huid en de celvernieuwing. Het is dan ook een super krachtige nachtbehandeling die tekenen van huidveroudering (denk aan rimpels en fijne lijntjes) aantoonbaar vermindert.

 

Krachtige peptides in de Overnight Retinol Repair én vitamine C zorgen bovendien voor een verheldering van je huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen.

 

Alsof dat nog niet genoeg is: Overnight Retinol Repair bevat ook nog een bio-energetisch koperaminozuren-complex. Dit zorgt voor een versteviging van je huid en draagt op zijn beurt bij aan het verminderen van rimpels.


Je gebruikt Overnight Retinol Repair in combinatie met de unieke Buffer Cream. Deze zorgt ervoor dat je huid optimaal op het retinol wordt voorbereid; de tolerantie voor het product wordt op deze manier op gecontroleerde wijze opgebouwd.

 

HOE GEBRUIK JE OVERNIGHT RETINOL REPAIR?

Je knijpt één deel Overnight Retinol Repair in je handpalm en voegt daar drie delen Buffer Cream aan toe. Je mengt het met je handen en brengt het daarna aan op je gezicht. Daarná breng je je reguliere nachtverzorging aan; na twee weken kun je de hoeveelheid Buffer Cream verminderen.

 

Overnight Retinol Repair is alleen bedoeld voor de nacht en te gebruiken als serum onder je normale nachtcrème.

 

Het is goed om te weten dat Overnight Retinol Repair bijzonder krachtige ingrediënten bevat en daardoor niet voor iedere huid geschikt is. Ik geef je graag advies hierover.

 

En nog een tip: als je Overnight Retinol Repair ’s nachts gebruikt, is het belangrijk dat je overdag een creme met tenminste SPF 30 opsmeert. Ja, óók in de winter!

 

Wil je meer weten over dit sensationele nieuwe product? Aarzel niet en bel me!
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl