MIRCOZONE TREATMENT: EEN SNELLE OPPEPPER VOOR JE HUID

#Huidverzorging   

Dermalogica MicroZone Treatment: 'n superboost voor je huid! In 30 min. wordt 'n specifieke zone in je gezicht intensief onder handen genomen. Ontdek er alles over in deze blog.

 

Je hebt van die dagen (soms ook weken), dat je het knetterdruk hebt en als een kip zonder kop rond rent om alle bordjes in de lucht te houden. Dat heeft nogal eens z’n weerslag  op je huid. Dit is namelijk meestal de eerste plek waar stress zich laat zien...

 

Slaapgebrek en een teveel aan stresshormonen zorgen er onder meer voor, dat de natuurlijk barrière van je huid onder druk komt te staan en daardoor vatbaarder is voor invloeden van buitenaf. Bacteriën krijgen meer kans en dit kan zorgen voor verstoppingen en ontstekingen (puistjes), maar ook dat je huid sneller veroudert.

 

Het is dus in de eerste plaats zaak, dat je de strijd aangaat met je eigen stress.
Daarnaast kan ik een handje helpen met een verkwikkende oppepper voor je huid;
met een Dermalogica MicroZone Treatment. Dit is een korte boost voor je huid; in maar 30 minuten wordt een specifieke (probleem)zone in je gezicht deskundig, maar boven alles intensief onder handen genomen.

 

Ideaal om tussen twee normale gezichtsbehandelingen een bepaald probleem extra aan te pakken.
Maar een MicroZone Treatment is ook te gek als je het even heel erg druk en dus wat minder tijd hebt en je huid (of althans die ene zone) toch een snelle boost wilt geven.
Bovendien: een perfecte manier om eens kennis te maken met Dermalogica…

 

Een MicroZone Treatment is dus een korte, doeltreffende behandeling, specifiek gericht op een bepaalde zone of huidconditie die op dit moment extra aandacht verdient.
Er zijn verschillende treatments mogelijk, afgestemd op de vroegtijdige verouderende huid, op de verstopte en vette huid en voor de gevoelige huid:

 

Aging skin

Flash Exfoliation - een bijzonder intensieve exfoliatie; dode huidcellen worden verwijderd om tekenen van veroudering terug te draaien en je huid een frisse uitstraling te geven. De Flash Exfoliation zorgt ervoor dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Een voedende cocktail, boordevol vitamines, plantenextracten en natuurlijke conditionerende ingrediënten helpen je huid te verzachten en te herstellen.

 

Eye Firm – speciaal voor vermoeide ogen; verstevigt, verzacht en verheldert de gevoelige huid rondom je ogen met de unieke Dermalogica-mix van peptiden, verstevigende proteïnes en therapeutische vitamines.

 

Lip Renewal – droge en gebarsten lippen worden onder handen genomen tijdens de Lip Renewal; ze worden geëxfolieert, gehydrateert en verstevigt, zodat jij met je vertrouwde stralende glimlach weer de deur uitgaat.

 

AGE Repair – deze MircoZone Treatment bereidt je huid voor op de nacht, herstelt en beschermt de voortijdig verouderde huid.

 

Moisture Boost - heb je last van een trekkerige en droge huid, dan is de Moisture Boost perfect voor jou; maximale hydratatie gegarandeerd.

 

Oily and acneic skin

Blackhead Relief – een snelle behandeling om alle comedonen en verstoppingen te verwijderen.

 

Oil Control - deze behandeling staat volledig in het teken van een diepe reiniging van de vette huid.

 

Rapid Spot Clearing - heb je last van onzuiverheden en ontstekingen, dan biedt de Rapid Spot Clearing uitkomst: tijdens deze behandeling wordt je huid intensief gereinigd en worden onzuiverheden en overtollig talg verwijderd. Doel is het helingsproces te bespoedigen en toekomstige ontstekingen te voorkomen.

 

Men’s Skin Fitness – speciaal voor de heren met een verstopte en vette huid met de neiging tot ontstekingen.

 

Sensitive skin

 

Skin Soothing – een UltraCalming behandeling, speciaal voor voor de (over)gevoelige en/of geïrriteerde huid.

 

Eye Relief – een verzorgende oppepper voor de gevoelige huid rondom de ogen.


En dan is er nog de MircoZone Treatment PowerBright TRx, waarbij de focus ligt op het verhelderen van de huid. Bestaand pigment wordt behandeld en nieuwe pigmentvorming wordt onderdrukt. Dofmakende dode huidcellen worden verwijderd, terwijl actieve werkstoffen huidverkleuringen aanpakken. Het resultaat: een frisse, gezonde en egalere huid.

 

Voor alle MircoZone Treatments reserveer ik 30 minuten; de behandeling kost € 30,-.
 

Uitproberen? Maak vandaag nog een afspraak.

Maar bel ook gerust als je meer wilt weten over de MircoZone Treatments of als je advies wilt over welke behandeling voor jou de beste is.
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl