MOST HUNTED: GA VOOR EEN BEESTACHTIG GOEDE LOOK!

#Lifestyle   

Ken jij de kleding van MOST HUNTED al? Nee?! Dan wordt 't hoogste tijd dat je dit kleine brutale modemerk leert kennen! Je leest er alles over in deze blog.

 

MOST HUNTED ontwerpt niet alleen beestachtig leuke kleding, hier zit ook een goed (eigenlijk alarmerend) verhaal achter en daar maak ik me graag sterk voor. Omdat ik er eerlijk gezegd best van schrok. Wist je bijvoorbeeld dat als wij nu een jaar lang achterover leunen met z’n allen, dat er dan geen neushoorns meer in het wild zijn? Hoe shockerend is dat? En dat is nog maar één van de bedreigde diersoorten waar MOST HUNTED zich sterk voor maakt. Allerhoogste tijd om terug te schieten wat mij betreft!


Als je een MOST HUNTED shirt of sweater draagt, ben je niet alleen megatrendy, je maakt ook een duidelijk statement en je helpt bedreigde diersoorten te beschermen. En nogmaals, de shirts en sweaters zijn waanzinnig leuk en ook nog eens van een hele mooie kwaliteit. Dus: join the pack!

 

MOST HUNTED is een initiatief van Janine Willems en Sung van den Berg, die beide na een carrière in de reclame besloten om hun passie voor creativiteit en mode te volgen en aan hun eigen modemerk te gaan bouwen. Én om iets terug te geven aan de wereld. Hun verhaal gaat over MOST HUNTED zijn: “gewild zijn, anders durven zijn, opvallende kleding dragen, opgemerkt worden en alle manieren waarop dit onze levens en stijlen beïnvloedt en reflecteert.”

 

MOST HUNTED is dan ook een klein brutaal modemerk, dat wat mij betreft níet in je kledingkast mag ontbreken. Janine en Sung ontwerpen en produceren bijzondere streetwear, die ze graag zelf willen dragen, die opvalt en anders is dan anders. Controversieel. Maar boven alles willen zij met hun fashion items een duidelijke verklaring afgeven: de MOST HUNTED dieren pikken het niet langer, zij schieten terug. Hun campagnethema luidt dan ook ‘Shoot Back. It’s Time. Save Wildlife.


En zo willen Janine en Sung aandacht genereren en bewustwording creëren voor het feit dat wereldwijd diersoorten in een meer dan alarmerend snel tempo uitsterven. Tot 1.000 keer sneller dan natuurlijk is. 10% van de opbrengst van de MOST HUNTED Animal collectie gaat dan ook naar het beschermen van bedreigde diersoorten. Dit geld wordt gedoneerd aan SOS – Save our Species. Er beestachtig goed uitzien, was dus nog nooit zó zinvol…


Let op: MOST HUNTED fans hebben het al ervaren, zodra je MOST HUNTED aantrekt, verander je in een zeer gewild doelwit. Dus je bent gewaarschuwd: Wear At Own Risk.


Durf jij het aan om mee terug te schieten? Op de website van MOST HUNTED vind je de hele collectie, inclusief de shirts die wij dragen op de foto's (die overigens gemaakt en ‘gedoneerd’ zijn door Marloes Felix, neem vooral ook even een kijkje op haar website felix foto).
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Lifestyle   

#Lifestyle   

DE GROTE SCHOONMAAK: BEGIN KLEIN!

In deze gastblog van Jackie Rademakers lees je alles over het geheim van De Grote Schoonmaak en hoe je dit praktisch aanpakt. Je mag klein beginnen!


#Lifestyle   

KUNST IN DE SALON!

Me so happy! Ik heb straks een echte Schroeten aan de muur. Kunst in de salon, hoe gaaf is dat?! Hier lees je hoe snel dat was geregeld.


#Lifestyle   

IK BEN GEEN JANUARI-TRUTJE

Hoe wordt gezond eten gewoon een gezonde levensstijl waar je geen moeite meer voor hoeft te doen? Hier lees je hoe ik dat voor elkaar heb gekregen.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl