DE BESTE HUIDBESCHERMING TIJDENS DE WINTERSPORT

#Huidverzorging   

De zon tijdens de wintersport is veel gevaarlijker dan de zomerzon; de beste huidbescherming tijdens de wintersport is daarom 'n absolute must!

 

Kun jij nog wachten tot je de lange latten weer mag onderbinden? Op naar de bergen! Natuurlijk hoop ik voor iedereen op perfect wintersportweer: veel sneeuw, blauwe lucht en zon, zon, zon.


Terwijl jij je nu waarschijnlijk vooral druk maakt of je skikleding nog wel aansluit bij de laatste trends, herinner ik je vooral aan je zonnecrème. Want als er íets belangrijk is om je huid gezond te houden, dan is het de beste huidbescherming tijdens de wintersport. Lees snel verder als je wilt weten waarom!

 

Gevaarlijke winterzon

Wist je dat de zon tijdens de wintersport veel gevaarlijker is dan de zomerzon? Dit heeft te maken met de hoogte en de sterke weerkaatsing van de zon in de sneeuw. De UV-straling in de bergen is bovendien 30% sterker dan bij ons. Sneeuw werkt net als water ook nog eens als een prisma, waardoor de kans op verbranding nog groter is. Een hoge beschermingsfactor (SPF) voor je kwetsbare huid is tijdens de wintersport dan ook een absolute must.

 

Verzorgingsproducten met SPF

Gelukkig hebben steeds meer verzorgingsproducten een beschermende factor. Zo ook Dermalogica. Het allerbeste is natuurlijk de Protection 50 Sport, dé breedspectrum zonnebrandcrème met SPF 50 (!) voor je. Niet vet, trekt snel in én is waterresistant tot 40 minuten.

Daarnaast hebben de meeste Dermalogica dagcrèmes een SPF 15 tot 30 en ook de getinte moisturizer Sheer Tint beschermt je huid met factor 20. En voor de crèmes die geen SPF hebben, verkoopt Dermalogica zelfs een los SPF-serum, dat je met elk product kunt mengen!

 

Wees lief voor je huid en ga nooit zonder beschermingsfactor de deur uit! Ook en vooral niet tijdens je welverdiende wintersport.

Wat is jouw favoriete beschermingsproduct tegen de zon? Deel het met me op Facebook!
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl