LYCON, DE BESTE WAX SINDS 1978

 

Lycon is wereldwijd hét topmerk op het gebied van waxen, ontwikkeld door de Queen of Waxing Lydia Jordane en toegepast in het topsegment wellness centers en schoonheidssalons.

Lycon is in 1978 in Australië opgericht door schoonheidsspecialiste Lydia Jordane. Lycon wax heeft inmiddels wereldwijd een fantastische reputatie opgebouwd.

Lycon is marktleider op het gebied van waxen en is in meer dan 45 landen in het topsegment wellness centers en schoonheidssalons te vinden. Beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Bunt gingen na één keer overstag en behoren inmiddels tot de vaste klantenkring van Lycon.


AL VANAF 1 MM

Lycon, de mooiste en beste wax op basis van natuurlijke ingrediënten zorgt voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt al moeiteloos verwijderd. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring.

 

OOK VOOR DE GEVOELIGE HUID!

Lycon kan worden gebruikt op lage temperaturen. De wax is daardoor ook ideaal als je een gevoelige huid of hardnekkig haar hebt. Lycon wax zorgt voor een totaalbeleving, maar vooral voor een gezonde, gladde en gehydrateerde huid.

 

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER WAXING

Hieronder krijg je antwoord op al jouw brandende vragen over tijdelijk ontharen en waxen. Staat jouw vraag er onverhoopt niet bij, bel of mail me gerust!

 

 

Waxen is de enige ontharingsmethode waarbij je direct een geweldig resultaat bereikt: een heerlijk zachte en soepele, maar vooral supergladde huid. Het is tegelijkertijd de enige methode waarbij het haar 3 tot 6 weken wegblijft; je bent dus weken achter elkaar verlost van ongewenst haar. 

Nee, het is niet hetzelfde. Schoonheidsspecialistes gebruiken bij harsen vaak een roller en strips. Harsen is weliswaar door iedereen gemakkelijk te leren, maar levert niet het ultieme resultaat op. Bovendien is harsen pijnlijker dan waxen. Waxen is de manier van ontharen die vandaag de dag internationaal standaard is. De wax wordt met een spatel aangebracht om daarna, met zo min mogelijk ongemak en pijn snel te worden verwijderd.

Haartjes kunnen met Lycon wax al vanaf 1 mm worden verwijderd. De ideale lengte is 5 mm en de maximale lengte 1,5 cm.

Dat kan zeker, maar ik raad het niet per se aan. Naast het eventuele ongemak van scheren (stoppeltjes, jeuk en/of bultjes) komen de haartjes harder terug als stoppel. Je volgende waxbehandeling voelt dan weer als de eerste keer. Verreweg de meeste mensen die waxen zijn direct overtuigd en weten wel beter dan tussendoor te scheren. Het fijne van waxen is namelijk, dat de haartjes steeds zachter en minder vaak terugkomen. Het beste resultaat bereik je dan ook door een tijd lang alleen te waxen en de scheermesje links te laten liggen.

Waxen is voor verreweg de meeste mensen de ultieme ontharingsmethode, maar in sommige gevallen is het beter om niet te waxen. Ik raad waxen af als je een van de volgende medicijnen gebruikt (deze kunnen namelijk een extra gevoelige en/of zwakke huid veroorzaken):

  • Retin-A
  • Renova
  • Differin
  • Isotretioin
  • Roaccutane

Heb je diabetis, vertel dit dan even voor de behandeling; dan kan ik rekening houden met het feit dat je misschien een dunnere huid hebt.

Als je een beschadigde, zeer dunne of erg gevoelige huid hebt, meld dit dan van tevoren, dan houd ik hier rekening mee. Is je hele huidoppervlakte beschadigd, dan raad ik waxen absoluut af.

Jazeker! Vooral in de laatste maanden is zelf scheren vaak lastig. Houd er rekening mee dat het waxen tijdens je zwangerschap wel iets gevoeliger kan zijn.

Je kunt van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 20 uur of op zaterdag tussen 9 en 13 uur bellen of appen naar (06) 62 15 47 340 om een afspraak te maken. Mailen kan natuurlijk ook altijd. Of je boekt heel gemakkelijk zelf online je afspraak wanneer het jou uitkomt.

Je mag na afloop contant betalen, maar je kunt uiteraard ook pinnen.

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl