FOR MEN ONLY: DERMALOGICA SHAVE

#Huidverzorging   

Speciaal voor alle heren die waarde hechten aan een gezonde huid is er Dermalogica Shave. In deze blog verraad ik jullie tips voor 't beste scheerresultaat.

 

Met de producten van Dermalogica Shaveben je verzekerd van een supergladde huid na het scheren. Als je dit eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders! In deze blog verraad ik je een paar tips voor het beste en gladste scheerresultaat.


Scheren is meer dan alleen maar even dat mes over je gezicht halen. Het is een drie-stappenplan:

1. pre-shave (een goede voorbereiding van je huid),

2. shave (het scheren zelf met het juiste product),

3. after-shave (de nabehandeling).

 

Basis-tips (dit weet je vast al, maar het is altijd goed om er nog een keer aan te worden herinnerd)


1. Gebruik altijd een scherp en schoon mes.

2. Scheer je altijd ná het douchen; je huid en baardhaartjes zijn dan zachter.

3. Let goed op de groeirichting van je baardharen; scheer altijd met de haargroei mee.

4. Spoel je scheermes na iedere scheerbaan af met heet water.

5. Scheer met een vaste en vloeiende beweging in banen van een paar centimeter. Druk niet te hard, hierdoor bereik je geen gladder scheerresultaat, maar eerder irritatie op je huid.

6. Bij een zware, stugge baardgroei kun je eventueel tegen de groeirichting van je baardharen in scheren; doe dit altijd pas nádat je eerst met de groeirichting hebt mee geschoren. Korte haren hebben namelijk minder snel de neiging in te groeien. Breng wel opnieuw het scheerproduct aan voordat je voor de tweede keer gaat scheren.

 

Het beste scheerproduct voor jouw huid

Kies een mild scheerproduct dat jouw huid niet irriteert of uitdroogt. Een paar producten kun je beter links laten liggen:

1. Kies geen alkalische zepen zoals scheerzepen, want die drogen de huid uit.

2. Gebruik geen eau de toilette op je gezicht, dit kan je huid irriteren

3. Gebruik geen after-shave producten met alcohol, want die tasten het beschermende laagje van je huid aan en kunnen ook voor irritatie zorgen.


De producten uit de herenlijn Dermalogica Shave bevatten ingrediënten zoals hyaluronzuur (hydraterend), gistextract (herstellend), menthol en aloë vera (verfrissend). De verschillende Shave producten houden rekening met de conditie van de huid, het type baardhaar en de baardgroei. Je bent verzekerd van een professioneel en superglad scheerresultaat én een gezonde huid zonder irritaties.


Nieuwsgierig? Ik adviseer je heel graag vrijblijvend welk Shave product het beste is voor jouw huid. Bel of mail me gerust.
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum ├ęcht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl