DE BESTE TIPS VOOR PIJNLOOS GLADDE OKSELS

#Waxing   

Gladde oksels, daar dromen we toch allemaal van? Hoe onthaar je je oksels nou eigenlijk het beste en het langdurigst? Ik verklap je de beste tips.

 

Scheren

Veel dames doen het met een scheermesje. Dat gaat weliswaar snel, maar de meesten balen ervan dat de stoppeltjes al na korte tijd weer zichtbaar zijn. Bovendien levert scheren niet het optimale resultaat op. Vaak blijft er een donkere waas zichtbaar; vooral bij dames met donker haar. Herkenbaar?

 

Ontharingscrème

Ontharingscrème is ook een optie. Dit duurt wat langer (je moet de crème laten inwerken – altijd leuk om een minuut of wat met je armen in de lucht door de bad- en slaapkamer te dansen), maar het levert meestal wel een mooier resultaat op dan scheren. Bovendien krijg je geen stoppels als de haartjes terugkomen, omdat ze niet zo plat worden afgesneden als met een krabbertje. Maar ook met ontharingscrème komen de haartjes net zo snel weer terug.

 

Waxing

De beste manier om je oksels tijdelijk te ontharen is waxen. Betaalbaar en met het beste resultaat. De oksels worden met wax ingesmeerd, de huid wordt strak gehouden en de wax wordt met een snelle beweging weggetrokken. Resultaat: de haartjes zijn met wortel en al verdwenen en jij hebt supergladde oksels. Het voordeel: de haartjes blijven langer weg (soms wel 6 weken), ze komen minder snel en zachter terug. En het is echt zo goed als pijnloos! Toch is juist de angst voor pijn de reden waarom veel vrouwen niet aan de wax durven. Onterecht! Met deze 3 tips moet je de stap durven wagen!


#1 Ga niet zelf prutsen!
Doe jezelf een groot plezier en ga niet zelf lopen prutsen met wax. Ga naar een waxing-specialist met verstand van zaken. Dan ga je binnen een mum van tijd met supergladde oksels weer naar huis. De allereerste keer is misschien ietsjes pijnlijker. De haartjes zijn dan nog dik en stug. Bovendien moet de eerste keer de hele oksel worden onthaard; daarna wordt het steeds meer een kwestie van bijhouden, want de haartjes komen minder en in ieder geval zachter terug.


#2 Begin nu!
Waxen doet het minste pijn als je haartjes iets langer zijn. Een perfecte reden om je eerste waxing in de herfst of winter te plannen; dan kun je je okselhaartjes namelijk een dag of 3 laten groeien. En aangezien je in deze frisse tijd nog maar zelden met mouwloze shirtjes rondloopt, heeft niemand hier last van.


#3 Geen te lange haartjes!
Om de haartjes perfect te kunnen waxen moeten ze niet te kort, maar ook niet te lang zijn. De ideale lengte is minimaal 5 mm en maximaal 1,5 cm. Zijn je haartjes langer, dan gaat het wel pijn doen.

 

Veel succes met mijn tips!
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Waxing   

#Waxing   

DE BESTE TIPS VOOR MOOIE ZOMERBENEN

Het mooie weer komt er echt aan en dan wil jij natuurlijk prachtige, superzachte en gladde benen om mee te pronken. Mijn tips voor mooie zomerbenen.


#Waxing   

DE BESTE TIPS VOOR PIJNLOOS GLADDE OKSELS

Gladde oksels, daar dromen we toch allemaal van? Hoe onthaar je je oksels nou eigenlijk het beste en het langdurigst? Ik verklap je de beste tips.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl