DE BESTE TIPS VOOR MOOIE ZOMERBENEN

#Waxing   

Het mooie weer komt er echt aan en dan wil jij natuurlijk prachtige, superzachte en gladde benen om mee te pronken. Mijn tips voor mooie zomerbenen.

 

Het duurt niet lang meer en de rokjes en jurkjes mogen weer uit de kast; ze hangen bij wijze van spreken al te spartelen aan hun hangertjes. Met andere woorden: het mooie weer komt er echt aan! Als het zover is, willen we natuurlijk allemaal prachtige, superzachte en gladde benen om mee te pronken. Allerhoogste tijd om hier nu aan te gaan werken. Onze tips voor mooie zomerbenen.


Misschien heb je afgelopen Paasweekend in de beschutting van je eigen tuin je huid al een beetje aan de zon laten wennen. En dacht je bij de aanblik van je winterbenen ook: “oei”? Laten we eerlijk zijn, in de zomer smeren we trouw iedere dag onze benen in met zonnecrèmes, after-sun en bodylotion; maar zodra het koude seizoen haar intrede heeft gedaan, wordt iedereen wel eens lui op dat gebied. Je bent niet de enige als je in de winter je benen een beetje verwaarsloost. Ook op het gebied van ontharen. Nu is de aangewezen tijd om alle registers weer open te trekken en je benen klaar te stomen voor de zonnige weken die voor ons liggen.


Vaarwel winterhuid – scrubben!

Zeg je winterbenen snel vaarwel en begin nu met regelmatige scrubbeurten (één keer in de week is voldoende). Je verwijdert daarmee alle dode huidcellen en je huid voelt meteen lekker zacht aan. Het slimste is om dit onder de douche te doen. Masseer de scrub in cirkelvormige bewegingen in en spoel met lauw water af. Ben je een ‘die-hard’, dan spoel je je benen daarna nog een keer met koud water af. De afwisseling van lauw en warm water bevordert namelijk de bloeddoorstroming en dat levert een stralende huid op. De scrubbeurt bereid je huid bovendien optimaal op het ontharen voor; het voorkomt namelijk ingegroeide haartjes. Gebruik na het scrubben altijd een rijke voedende en hydraterende bodylotion (wij kunnen zelf niet meer zonder Ultra Rich Body Cream; dat is onze absolute favoriet!).


Supergladde en zachte benen

En dan is het tijd om te ontharen. Volgens ons bereik je het allerbeste resultaat met waxen. Waxen betekent namelijk: superglad en zo goed als pijnloos ontharen met langdurig resultaat. En dat willen we toch allemaal, een mooie gladde huid, die niet geïrriteerd raakt (geen rode bultjes!); en boven alles willen we dat die vervelende haartjes zo lang mogelijk weg blijven en niet al na een paar dagen (of nog sneller) alweer als stoppeltjes te zien en te voelen zijn. Het grote voordeel van waxen is, dat de haartjes steeds langer wegblijven. Dus wil je van de zomer zorgeloos van de zon genieten, begin dan nu met waxen! Het is per persoon verschillend hoe vaak je moet waxen en om de hoeveel tijd. Bij de een groeien de haartjes nu eenmaal sneller dan bij de ander. Sommigen hebben het grote geluk, dat één keer in de vier weken bijhouden voldoende is; anderen moeten in het begin vaker terugkomen, misschien wel om de 2 weken. Maar feit is: de haartjes komen bij iedereen minder snel terug. En de haren die terugkomen, zijn vele malen zachter dan wanneer je naar het scheermes grijpt. Lees hier alles wat je verder over waxing wilt weten.

 
GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Waxing   

#Waxing   

DE BESTE TIPS VOOR MOOIE ZOMERBENEN

Het mooie weer komt er echt aan en dan wil jij natuurlijk prachtige, superzachte en gladde benen om mee te pronken. Mijn tips voor mooie zomerbenen.


#Waxing   

DE BESTE TIPS VOOR PIJNLOOS GLADDE OKSELS

Gladde oksels, daar dromen we toch allemaal van? Hoe onthaar je je oksels nou eigenlijk het beste en het langdurigst? Ik verklap je de beste tips.

Categorie├źn

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl