Waarom waxen?

OMDAT IK EEN MOOIE ZACHTE EN SUPERGLADDE HUID WIL!

Waarom waxen en niet scheren, harsen of met ontharingscrème aan de slag? Het antwoord is simpel: omdat jij een mooie zachte en supergladde huid wilt, die niet geïrriteerd raakt. Bovendien wil je dat haartjes zo lang mogelijk weg blijven en niet als stoppels al snel weer te zien (en te voelen) zijn!

Waxen is de ideale methode om tijdelijk te ontharen, waarbij het haartje met wortel en al wordt verwijderd. Bij scheren en het gebruik van ontharingscrèmes blijven de wortels intact. Het haartje wordt dan recht ‘afgescheden’ en komt meestal al snel als stoppeltje terug.

HAREN BLIJVEN LANGER WEG

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt met een zacht topje terug. Bovendien komen steeds minder haartjes terug; een deel blijft zelfs voorgoed weg. Nog een pluspunt: met de wax verdwijnen ook dode huidcellen. Dit maakt je huid heerlijk zacht en glad.

AL VANAF 1 MM

Het essentiële verschil tussen waxen en harsen is dat de Lycon wax verrijkt is met heerlijke aromatisch oliën. De lauwe wax wordt met een spatel aangebracht en snel en pijnloos met de hand verwijderd, dus zonder gemene strip zoals bij harsen. Met Lycon wax kunnen haartjes vanaf 1 mm al te grazen worden genomen. Om effectief te kunnen harsen, moeten de haartjes langer zijn.

Kortom, Lycon waxing is de enige ontharingsmethode waarbij je direct een geweldig resultaat bereikt: een heerlijk zachte, soepele en vooral supergladde huid. Je bent wekenlang verlost van ongewenste haartjes.

LYCON PRECISION WAXING

+ geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
+ vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
+ wordt aangebracht op lage temperaturen
+ geen huidirritaties of roodheid
+ verrijkt met aromatische oliën
+ haartjes blijven langer weg
+ en komen minder vaak en zachter terug

waarom_waxen