Veelgestelde vragen Face

Veelgestelde vragen over Dermalogica en alles wat je verder wilt weten 

 

BINNEN HOEVEEL TIJD KAN IK RESULTAAT VERWACHTEN VAN DE PRODUCTEN VAN DERMALOGICA?

Veel mensen zien al vanaf het eerste moment resultaat, maar iedereen ervaart meteen dat de huid anders aanvoelt. Je huid is schoon, glad, goed gehydrateerd en ziet er gezond uit. Wanneer producten nodig zijn tegen huidveroudering, acne of hyperpigmentatie door hormonale invloeden of zonschade, zullen de resultaten niet direct, maar wel op langere termijn zichtbaar zijn.

Het allerbeste resultaat bereik je als je regelmatig je huid onder handen laat nemen door je professionele Skin Care Therapist in combinatie met het gebruik van de Dermalogica-producten thuis. Het is juist deze wisselwerking die bepalend is voor het succes; het in topconditie brengen en houden van jouw huid.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DERMALOGICA-PRODUCTEN OP LANGE TERMIJN?

Kort en krachtig: een gezonde huid! Dermalogica gebruikt ingrediënten die je huid in optimale conditie houden. Een gezonde huid ziet er altijd op haar best uit. En als een huid in goede conditie is, kan de professionele Skin Care Therapist problemen beter verhelpen.

WAAROM ZOU IK NAAR EEN PROFESSIONELE SKIN CARE THERAPIST ALS ASTRID GAAN?

Om je huid gezond te houden. Vergeet niet, je huid is je grootste orgaan. Het beschermt je tegen invloeden van buitenaf en wisselende temperaturen. Afvalstoffen worden via je huid afgevoerd, je huid heelt wonden, schaafplekken en sneeën en is voortdurend bezig zichzelf te vernieuwen en het lichaam te beschermen. De huid houdt slechte dingen buiten en goede dingen binnen. Waarom besteden we niet meer aandacht aan onze huid, maar wel aan ons haar en onze nagels? Je huid verdient persoonlijke aandacht: dat kun je zelf doen door iedere dag je huid goed te reinigen en te verzorgen. Iedere 6 tot 8 weken een bezoek aan een schoonheidsspecialiste is dat stukje extra verzorging door professionele handen waar je huid blij van wordt (en jij ook!).

De professionele Skin Care Therapist is een gediplomeerde, deskundig opgeleide huidspecialist. Zij heeft altijd een oplossing voor jouw meest urgente huidproblemen. Zij kan zichtbare resultaten garanderen. Er op je best uitzien begint met een gezonde huid en een gezonde huid begint bij de Dermalogica Skin Care Therapist. Bovendien, de Dermalogica-producten worden speciaald ontwikkeld om door Dermalogica-schoonheidsspecialistes te worden gebruikt en ‘voorgeschreven’. Hiervoor heeft Dermalogica een exclusieve unieke huidanalyse-methode ontwikkeld (face mapping genaamd), waarmee precies in kaart wordt gebracht hoe het met de conditie van jouw huid is gesteld en welke producten voor jou op dat moment de beste zijn.

HOE LANG BESTAAT DERMALOGICA AL?

In 1983 richtte schoonheidsspecialiste Jane Wurwand het International Dermal Institute (IDI) op, een opleidingsinstituut voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes (Skin Care Therapists). Drie jaar later ontstond het merk Dermalogica, omdat Jane een productlijn mistte die zich puur en alleen richtte op een gezonde huid. Met als resultaat dat de cosmetica-industrie op z’n kop stond. Niet alleen omdat Dermalogica de nieuwste hightech ingrediënten gebruikt, maar vooral ook omdat gangbare grondstoffen juist worden gemeden. Tot op heden gebruikt Dermalogica geen minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol, chemische kleur- en geurstoffen. De verpakkingen zijn eenvoudig, doelmatig, hygiënisch en duurzaam.

Dermalogica heeft sinds 1986 al ruim 300 awards voor haar producten in de wacht gesleept (324 om precies te zijn). Wereldwijd heeft het Amerikaanse merk dan ook honderduizenden trouwe fans. Meer dan 100.000 hoogopgeleide professionele Skin Care Therapists zijn een essentieel onderdeel van dit succes.

Hier lees je meer over Dermalogica.

TEST DERMALOGICA HAAR PRODUCTEN OP DIEREN?

Nee, Dermalogica test niet op dieren en heeft dat ook nooit gedaan.

GEEFT DERMALOGICA INVULLING AAN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN?

Ja, Dermalogica is sociaal geëngageerd. Al in 1999 richtte Jane Wurwand de Dermalogica Foundation op. Hier lees je alles over deze fantastische stichting, die zich primair inzet voor vrouwen en kinderen.

HOE EN WANNEER KAN IK EEN AFSPRAAK MAKEN?

Je kunt van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 20 uur of op zaterdag tussen 9 en 13 uur bellen of sms’en naar (06) 62 15 47 340 om een afspraak te maken. Mailen kan natuurlijk ook altijd.

MOET IK VANTEVOREN ZELF MIJN MENU VOOR DE BEHANDELING SAMENSTELLEN?

Dat kan, maar het moet niet. Je kunt hier alvast een kijkje nemen in ons à la carte menu voor onze gezichtsbehandelingen. Je krijgt hiermee een beeld wat er allemaal mogelijk is en waaruit jouw behandeling kan bestaan en hoe lang die dan ongeveer duurt. Je kunt namelijk een behandeling van 45, 60, 75 of 90 minuten reserveren. Maar geen zorgen, je hoeft niet per se zelf jouw behandeling samen te stellen; je kunt bij het maken van je afspraak ook gewoon aangeven hoe lang jouw behandeling mag duren. Astrid adviseert je dan na de face mapping waar jouw huid op dat moment de meeste behoefte aan heeft.

MOET IK CONTANT BETALEN?

Je mag na afloop contant betalen, maar je kunt uiteraard ook pinnen.