Stress Positive Eye Lift: je ziet er direct frisser en stralend uit

Face | Reacties staat uit voor Stress Positive Eye Lift: je ziet er direct frisser en stralend uit

Of je nu wel of geen (gezonde of ongezonde) stress hebt, Dermalogica’s Stress Positive Eye Lift is een heerlijk intensief leave on oogmasker, waardoor je er direct frisser, stralend en wakker(der) uitziet. Laat je dus niet misleiden door de naam. Uiteraard heb ik het zelf getest en zonder dollen, het verschil is meteen zichtbaar. Maar behalve dit onmiddellijk zichtbare resultaat, doet dit product nog véél meer voor je ogen…

Stress Positive Eye Lift:

  • verstevigt de huid rondom je ogen
  • heeft een liftend effect
  • revitaliseert en versterkt de huidbarrière
  • verheldert vermoeide ogen
  • en vermindert donkere kringen

Wanna know more?

Zoals gezegd, Stress Positive Eye Lift is een leave on oogmasker; je hoeft het dus niet af te wassen, je laat het product na het inmasseren rustig intrekken.

De handige, verkoelende massage-applicator revitaliseert je ogen en zorgt ervoor dat je precies de juiste hoeveelheid product gebruikt.

Je mag de massagegel onder je oog, maar ook op het bewegende ooglid aanbrengen.

Deze Eye Lift werkt overigens ook perfect als nachtmasker; breng het ’s avonds voor het slapengaan op en laat het de hele nacht inwerken en z’n werk doen; zeker weten dat je er heerlijk uitgerust uitziet als je weer opstaat!

Zoals ik al zei, je hoeft geen stress te hebben om te profiteren van de fantastische werking van de Eye Lift. Maar heb je wel last van stress en heeft dit zijn weerslag op de huid rondom je ogen, dan kan ik je dit masker van harte aanbevelen. Bovendien ideaal om mee te nemen tijdens drukke dagen en tussendoor op te brengen om weer fris en stralend voor de dag te komen.

In het filmpje hieronder zie je hoe je de Eye Lift het beste kunt aanbrengen voor het beste resultaat.

Wil je weten of Stress Positive Eye Lift iets voor jou is of heb je er andere vragen over, dan mag je me natuurlijk altijd vrijblijvend bellen of mailen.
En natuurlijk is dit ‘wondermasker’ ook verkrijgbaar bij Advance Beauty!

stess positive eye lift DIY