Alles over Waxing

LYCON: DE BESTE WAX OOIT! GESCHIKT VOOR HAARTJES VANAF 1 MM, VRIJWEL PIJNLOOS EN UITERST ZACHT VOOR DE HUID, GEEN HUIDIRRITATIES OF ROODHEID, HAARTJES BLIJVEN LANGER WEG EN KOMEN MINDER VAAK EN ZACHTER TERUG. VERRIJKT MET AROMATISCHE OLIËN.

blank_pixel

LYCON WAXING: SUPERGLAD EN PIJNLOOS ONTHAREN MET LANGDURIG RESULTAAT

Handtekening5_AstridWaarom zou je waxen en niet scheren, harsen of met ontharingscrème aan de slag? Het antwoord is simpel: omdat je een mooie zachte en supergladde huid wilt, die niet geïrriteerd raakt.

Bovendien wil je dat haartjes zo lang mogelijk weg blijven en niet als stoppels al snel weer te zien (en te voelen) zijn! Lycon waxing is de enige ontharingsmethode waarbij je direct een geweldig resultaat bereikt: een heerlijk zachte, soepele huid. Je bent wekenlang verlost van ongewenste haartjes.OVER LYCON

Lycon is wereldwijd hét topmerk op het gebied van waxen, ontwikkeld door de Queen of Waxing Lydia Jordane en toegepast in het topsegment wellness centers en schoonheidssalons.
LEES MEER

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER WAXING

Hier krijg je antwoord op al jouw brandende vragen over tijdelijk ontharen en waxen. Staat jouw vraag er onverhoopt niet bij, bel of mail ons gerust!
LEES MEER


DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Klanten vertellen hoe zij waxing met Lycon beleven. Hun ervaringen zullen je overtuigen van dit mooie en eerlijke product, waarmee fantastische resultaten te behalen zijn.
“Mijn vorige schoonheidsspecialiste harste altijd mijn bovenlip. Een pijnlijke aangelegenheid, keer op keer. Persoonlijk vind ik dit nóg pijnlijker dan het harsen van de bikinilijn. Tranen gegarandeerd. De eerste keer dat ik bij Astrid voor een gezichtbehandeling was, stelde zij voor om eens de Lycon wax te proberen. Niet alleen op mijn bovenlip, maar ook op mijn kin, waar altijd vervelende haartjes groeien die ik iedere dag met een pincet te lijf moet gaan. Het waxen was een openbaring. De wax is lang niet zo heet als hars en wordt er bovendien heel snel weer afgehaald. Astrid trekt de nog lauwe wax er gewoon met haar vingers af (geen gemene strip zoals bij harsen). En het allermooiste: het doet minder pijn dan harsen. Zelfs als ze het 2 of soms zelfs 3 keer herhaalt (ik heb hardnekkige haartjes), blijft het uit te houden. Absoluut aan te raden dus. Het allerfijnste is dat de haartjes inderdaad langer wegblijven en zachter terugkomen. Het lijken er inmiddels ook minder te zijn. Kortom: ik vind het een topproduct, dat perfect wordt toegepast door Astrid.”
“Supergladde benen en nu voor het eerst ook echt wekenlang. Waxen met Lycon is een opsteker voor iedereen die denkt dat harsen een uitkomst is!”
“Ik vind zelf dat ik veel haren op mijn benen heb, zowel op mijn boven- als op mijn onderbenen. Ik moet ze echt iedere dag scheren en dan heb ik de volgende ochtend alweer stoppeltjes. Eerlijk gezegd was ik als de dood om ze te laten waxen. Vooral omdat ik bang was dat het ontzettend veel pijn zou doen. Ik hoorde van een vriendin dat Advance Beauty met Lycon waxt en dat dit zo’n fijn product is. Ik heb toen de stap gewaagd. Hoewel het niet helemaal pijnloos was (ik ben nu eenmaal een watje wat dat betreft), was het resultaat wel fantastisch. Voor het eerst waren mijn hele benen echt glad. Wat een feest! En zelfs met mijn hardnekkige haartjes duurde het de eerste keer bijna 2 weken voordat er weer iets begon te groeien. Inmiddels heb ik er al een aantal waxing-behandelingen op zitten en het duurt steeds wat langer voordat de haartjes terugkomen. Voor mij nooit meer scheren!”
“Je voelt er bijna niets van als Astrid je benen met Lycon waxt. Ja, je voelt wel wat, maar het is een stuk minder pijnlijk dan harsen. Bovendien is het resultaat veel beter: je benen zijn echt superglad. Top-product, dat ik echt iedereen kan aanraden.”
“Dames, ik ben een man (want ik denk nog steeds dat het vooral vrouwen zijn die dit soort sites bezoeken) en ook ik heb ervaring met Lycon. Tot mijn grote schaamte groeien er lange (zwarte!) haren op mijn rug. En ik merk dat dit door veel mensen (vooral vrouwen) als lelijk en zelfs afstotend wordt ervaren. Jarenlang heb ik hier veel last van gehad, totdat iemand me de tip gaf om mijn rug gewoon te laten waxen. Ik geef eerlijk toe, ik moest wel over een hoge drempel stappen, maar uiteindelijk durfde ik een afspraak te maken bij Advance Beauty. Tot grote tevredenheid ben ik hier nu vaste klant.”
“Als fervent wielrenner wil ik in de zomer natuurlijk gladde onderbenen hebben. Jarenlang schoor ik ze, maar dat zorgde altijd voor kleine irritaties met als gevolg: jeuk! Tegenwoordig sta ik in de lente als eerste bij Advance Beauty voor de deur. Zodra ik er met mijn wielrenfiets op uit kan, begint voor mij het wax-seizoen. Ik kan alleen maar zeggen: ik ben supertevreden over het resultaat en ben (als man) megatrots op mijn supergladde onderbenen. PS: En ik fiets sneller dan mijn renmaten ;0)”