Dermalogica UltraCalming Duo, een must voor je gevoelige huid

Face | Reacties staat uit voor Dermalogica UltraCalming Duo, een must voor je gevoelige huid

Eind januari was ik in Breda bij het Kick-off event van #Dermalogica, dat in het teken stond van de nieuwe plannen en ideeën voor 2018. En dat zijn er nogal wat… Komend jaar kun je je verheugen op véél nieuwe producten; voor jou thuis, maar óók voor mij in de salon en dat vind ik extra leuk.
Diezelfde middag werden de eerste twee nieuwkomers met veel tromgeroffel voorgesteld: het UltraCalming Duo. Ik kan je nu al verklappen: deze twee producten zijn eigenlijk een must voor íedereen, vooral nu het buiten bar en boos is.

Zoals je van mij gewend bent, ben ik het meteen gaan uitproberen, want ik wil natuurlijk altijd zelf voelen en zien wat een nieuw product voor mijn huid doet. Ik heb het UltraCalming Duo een paar weken uitgeprobeerd en ik kan er kort en bondig over zijn: ze hebben een plaatsje veroverd in mijn Dermalogica-favorieten top 3. Vooral omdat ik op het moment dat ik ermee begon geveld was door de griep… Nu vraag jij je natuurlijk af wat dat er in vredesnaam mee te maken heeft. Dat ga ik je vertellen:

Bijna iedereen heeft in deze tijd van het jaar last van een droge gevoelige huid. Dit is een gevolg van de kou, de wind en de verwarming binnen. En wie is er nu niet herstellende van dat intens gemene griepvirus of een verkoudheid en loopt rond met een rode neus?

Al deze zaken zorgen ervoor dat de barrière van je huid verstoord raakt. Dit herken je aan roodheid, droogte, schrale plekjes en irritatie(s). Kortom, je huid voelt niet prettig aan.

Dermalogica heeft hiervoor nu dé oplossing: het UltraCalming Duo. Deze twee krachtpatsers verzachten niet alleen je klachten, ze pakken ook de bron van de gevoeligheid aan en brengen daardoor je huid weer in balans.

Het UltraCalming Duo bestaat de Barrier Defense Booster en de Calm Water Gel. Als je ze in combinatie met elkaar gebruikt (en dat is natuurlijk wel de bedoeling van dit duo) werken ze synergetisch op het verminderen van gevoeligheid en huidirritaties.

null

De Barrier Defense Booster is een olie-achtig product, dat je huid verzacht, voedt en hydrateert. Je brengt het aan als serum onder je dag- of nachtverzorging.

• Herstelt en versterkt de natuurlijke huidbarrière
• Voedt en verzacht de geïrriteerde huid
• Werkt preventief tegen irritatie

De Calm Water Gel is een water-gel moisurizer, die op je huid transformeert tot een voedende fluïde, waardoor een barrière tegen omgevingsfactoren op je huid wordt gelegd.

• Hydrateert de droge, geïrriteerde huid
• Verzacht en kalmeert
• Helpt bij het insluiten van vocht in de huid zodat deze beter bestand is tegen droogte

Deze twee samen (eerst de Booster, daarna de Calm Water Gel) voelen echt superzacht aan op je huid. Een heerlijke combi, die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Wil je meer weten over deze producten, dan bel of mail me gerust!
Wil je meer weten over de gevoelige huid? Klik dan door naar deze blog: Alles wat je moet weten over een gevoelige huid.