Banaan pindakaasijs: in een handomdraai klaar

Lifestyle, Weight loss | Reacties staat uit voor Banaan pindakaasijs: in een handomdraai klaar

Eén van mijn all time favorites is dit banaan pindakaasijs. Zéker als het lekker warm is. Het is in een handomdraai klaar en een heerlijke verfrissende traktatie op zonnige dagen. Het is zelfs zo simpel en snel klaar, dat je er zomaar aan verslaafd zou kunnen raken…

Wat heb je nodig?

  • 2 rijpe bananen
  • 1 el pindakaas
  • 1 el honing

Hoe maak je het?

  1. Verwijder de schil van de banaan en snijd plakjes.
  2. Leg de plakjes banaan minstens 4 uur in de vriezer totdat ze helemaal zijn bevroren.
  3. Doe deze bevroren stukjes banaan in een blender totdat er een poederachtig/glad geheel is gevormd.
  4. Voeg dan de pindakaas en de honing toe en blend nog 1 keer.
  5. Serveer in een bakje. Topping naar keuze toe te voegen (pecannoten zijn erg lekker!).

162 kcal (zonder topping)
vet 4,3 gr
eiwit 2,7 gr
koolhydraten 28,8 gr
vezels 2,6 gr

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw resultaat en ervaring. Deel je ’t met me op Facebook? 🙂